Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Άκυρο το δελτίο του Ολιζαντέμπε!

 

Πιο δυσάρεστη εξέλιξη δεν θα μπορούσαν να περιμένουν οι άνθρωποι του Βύζαντα Μεγάρων.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δελτίο του Εμάνουελ Ολιζαντέμπε στον Βύζαντα Μεγάρων δεν εκδόθηκε, λόγω έλλειψης κωδικού της ΠΑΕ στο TMS. Και εξηγούμαστε: Η κάθε ΠΑΕ έχει έναν μοναδικό κωδικό προκειμένου να αποκτήσει το πιστοποιητικό συμμετοχής του εκάστοτε ποδοσφαιριστή. Τον συγκεκριμένο κωδικό τον παίρνει ο εκπρόσωπος της κάθε ομάδας για να κάνει τη μεταγραφή και ακολουθεί κάποια βήματα, ώστε να έρθει το πιστοποιητικό στην Ελλάδα.

 

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, το σύστημα αυτό έχει κλείσει και ανοίγει ξανά την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Δηλαδή την 1η Ιανουαρίου. Άρα μέχρι τις 31/12/2011 ο Πολωνός στράικερ δεν μπορεί να αγωνιστεί, προκαλώντας έτσι σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση της ομάδας. Από τη στιγμή, μάλιστα, που στο παιχνίδι με τον Πιερικό θα λείπει και ο Ηλιόπουλος, ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης δεν θα έχει άλλον επιθετικό στη διάθεσή του. Αντίθετα, επανέρχονται οι Αρκουμάνης και Βλάχος, ενώ έτοιμος εκτιμάται ότι θα είναι και ο Μιχελής, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τη Βέροια.

 

Ο τεχνικός του Βύζαντα είπε για το ματς με τον Πιερικό: «Παίζουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ακόμα ντέρμπι. Με αυτοσυγκέντρωση, πάθος και αγωνιστική δύναμη μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη που είναι επιτακτική. Παρά τα πολλά προβλήματα που έχουμε, μπορούμε με τον 12ο παίκτη που είναι ο κόσμος της ομάδας μας να φτάσουμε στη νίκη. Οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίξουν τη νεανική μας ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα που κρύβει εκπλήξεις». Πριν από την έναρξη του αγώνα θα γίνει αναφορά στο ρόστερ το οποίο ανέβασε την ομάδα στη Β' Εθνική, ενώ θα ακουστεί και μήνυμα του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βύζας Δημήτρη Τραγκουμανίδη.

 

 

Last modified onΠαρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011 22:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep