Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλική νίκη για την Επανομή

Ο Αλέκος Βοσνιάδης Ο Αλέκος Βοσνιάδης

Η Αναγέννηση κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και βλέπει το ντεμπούτο της στη Football League.

 

 

 

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις φιλικές αναμετρήσεις της η Αναγέννηση Επανομής πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της στη Football League ξεκινώντας από την 3η αγωνιστική κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη φιλοξένησε τον Απόλλων Καλαμαριάς σε ένα ανταγωνιστικό τεστ, από το οποίο βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, για τον έμπειρο τεχνικό.

 

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν λιγοστές φάσεις. Οι γηπεδούχοι ωστόσο πλησίασαν δύο φορές στο 1-0 με ισάριθμες κεφαλιές. Η πρώτη στο 22' από τον Τράκις, πέρασε άουτ, έπειτα από σέντρα του Μαυροματίδη, ενώ η δεύτερη στο 35' από τον Ναλμπάντη, βρήκε στοπ στον τερματοφύλακα Μπαντή.

 

Στην επανάληψη ο ρυθμός άνοιξε και το παιχνίδι έγινε πιο θεαματικό. Στο 50΄ ο Παρμαξίδης είχε για την Καλαμαριά καλό σουτ που πέρασε έξω. Στο 58΄ η Επανομή απάντησε καθώς μετά από μπαλιά του Γκέσιου, ο Τράκις σούταρε, αλλά ο Κοσμίδης μπλόκαρε. Ενα λεπτό μετά η Επανομή άνοιξε το σκορ με έξυπνη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάτσε. Στο επόμενο 10λεπτο οι νεοφώτιστοι χαλάρωσαν και στο 70΄ ο Απόλλων βρήκε την ευκαιρία σε μία αντεπίθεση να ισοφαρίσει χάρη στην ωραία ατομική ενέργεια του Παύλου Λεπτοκαρίδη. Αυτό το γκολ αφύπνισε τους παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη που πέρασαν εκ νέου στην επίθεση, διεκδικώντας τη νίκη. Στο 80΄ το σουτ του Κουρδάκη πέρασε άουτ και στο 83΄ ο Πολίτης κέρδισε πέναλτι από τον Βέντζιο. Ο Γιάννη Γκέσιος αποδείχθηκε ψύχραιμος από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

 

Να σημειωθεί πως οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες, αφού έλειψαν οι Τάσιο, Τιάγκο, Ταταρίδης, Ασλανίδης, Τζούνιορ και Μπούτρικς. Εξάλλου αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Κώστας Γεωργιάδης, χωρίς να πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου.

 

Ο τεχνικός της Αναγέννησης σχολιάζοντας το τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας της ομάδας του, είπε τα εξής: «Ήταν ένα καλό τεστ πριν ξεκινήσουμε τα επίσημα ματς. Υπήρξε διάθεση, αν και μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος, που έχει μικρές διαστάσεις. Ο Απόλλων ήταν ανταγωνιστικός αντίπαλος. Προφυλάξαμε κάποιους παίκτες και από Δευτέρα θα σκεφτούμε το παιχνίδι με τα Ψαχνά».

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΠΑΝΟΜΗ: Παπαδόπουλος (46΄ Φιρινίδης), Μαυροματίδης (46΄ Παπαστεργίου), Πεχλιβανίδης (60΄ Χουνουζίδης), Παπαζούδης (46΄ Κουρδάκης), Καρλάο, Καραμανλής, Γεωργιάδης (5΄ λ.τ. Κάτσε), Ναλμπάντης (70΄ Κουλίδης), Γεωργίου (46΄ Γκέσιος), Δεινόπαπας (77΄ Μπαλασάς), Τράκις (60΄ Πολίτης).

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Μπαντής, Σακκάς, Νάιντος, Καραντασιάδης, Καραπατσακίδης, Μπιτέλης, Παντελιάδης, Παρμαξίδης, Δεμιρτζόγλου, Μωυσιάδης, Ευθυμιάδης. Αγωνίστηκαν και οι Κοσμίδης, Σκέμπης, Λουιζίδης, Βέντζιος, Σάλιβαν, Λιόνης, Σαββαϊδης, Λεπτοκαρίδης, Καϊάφας και Ανδρεάκος.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep