Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιέστα στα Μέγαρα

Πανηγυρικό θα είναι την Κυριακή (6/11) το κλίμα στα Μέγαρα στην αναμέτρηση του Βύζαντα με τον Πιερικό.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» βλέπουν ως παιχνίδι φιέστα τη συνάντηση με την ομάδα της Κατερίνης. Δεν είναι, άλλωστε, λίγο να επιστρέφεις στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ύστερα από 28 χρόνια. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων αφού η διοίκηση της ΠΑΕ έκανε μεγάλο αγώνα για να πάρει τη σχετική άδεια. Σημαντική ήταν και η βοήθεια των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Μεγαρέων που έδωσαν αγώνα δρόμου ώστε να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στη φυσική έδρα του Βύζαντα.

 

Την ίδια στιγμή, συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις των οπαδών. Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα αυξημένη και σύμφωνα με εκτιμήσεις της διοίκησης καρφίτσα δεν θα πέφτει στο γήπεδο, αφού η κινητοποίηση στα Μέγαρα αλλά και στην Νέα Πέραμο είναι μεγάλη. Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν και τα μέλη του νεοσύστατου συνδέσμου φιλάθλων «Βύζας fans gate 4», τα οποία ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στους ποδοσφαιριστές στην πρώτη τους εμφάνιση στο κοινό των Μεγάρων.

 

Πριν από την έναρξη του αγώνα θα γίνει αναφορά στο ρόστερ το οποίο ανέβασε την ομάδα στη Β' Εθνική, ενώ θα ακουστεί και μήνυμα του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βύζας Δημήτρη Τραγκουμανίδη.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011 16:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep