Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κλειδί η συγκέντρωση»

Για την πρεμιέρα με τον Φωκικό μίλησε ο αρχηγός της Επανομής, Κώστας Γεωργιάδης.

 

Ένα από τα βασικά στελέχη στην περσινή πορεία ανόδου ήταν ο Κώστας Γεωργιάδης, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Αναγέννηση Επανομής και φέτος φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο 31χρονος μέσος, που παλιότερα αγωνίστηκε ακόμα σε Βέροια, Αγροτικό Αστέρα, Μακεδονικό και Λύκους, με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας θυμάται την περσινή πρεμιέρα, επίσης στην Άμφισσα με τον Φωκικό: «Πέρυσι στην 1η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής είχαμε νικήσει 2-0, με γκολ των Δεμιρτζόγλου και Τσουκάνη, που δεν βρίσκονται πια στην ομάδα.

 

Και φέτος το πρωτάθλημα για εμάς ξεκινά από το ίδιο γήπεδο. Προσωπικά, και με τον Μακεδονικό είχα νικήσει 2-1 τον Φωκικό σε πρεμιέρα εκτός έδρας πριν τέσσερα χρόνια, ενώ με την Επανομή νικήσαμε τη συγκεκριμένη ομάδα και στο δεύτερο γύρο πέρυσι, με 2-0 στην έδρα μας. Είναι θετικό να υπάρχει ευνοϊκή παράδοση, αλλά πλέον έχουν αλλάξει αρκετά και στις δυο ομάδες και βασικά η κατηγορία. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για ένα θετικό αποτέλεσμα και εκτιμώ ότι το κλειδί θα είναι η συγκέντρωση. Άλλωστε, σε όλα τα δυνατά φιλικά του καλοκαιριού είχαμε κίνητρο και μείναμε αήττητοι στα δύσκολα, με ομάδες υψηλού επιπέδου».

 

Για να συνεχίσει ο Κώστας Γεωργιάδης: «Στην Επανομή φέτος υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, λίγοι μείναμε από πέρυσι, ενώ και ο μέσος όρος ηλικίας δεν είναι υψηλός. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα συναντήσουμε τελικά στην κατηγορία, αλλά πιστεύουμε πως θα ανταποκριθούμε. Στόχος μας είναι να κυνηγάμε πάντα τη νίκη, όπως ακριβώς κάναμε και πέρυσι. Ισχυρό χαρτί της Αναγέννησης είναι ότι διατήρησε στα αποδυτήρια το περσινό πολύ καλό κλίμα.

 

Στην κατηγορία υπάρχουν ιστορικές ομάδες, με κόσμο, αλλά στο γήπεδο φαίνονται όλα και θα αποφύγω να μιλήσω για φαβορί ονομαστικά. Πάντως, είναι κακό σημάδι και μεγάλη ταλαιπωρία το γεγονός ότι ξεκινάμε Νοέμβριο στο πρωτάθλημα. Στο βωμό της εξυγίανσης θίχτηκαν πολλές ομάδες και ευελπιστώ τουλάχιστον να υπάρχει οργάνωση και υγεία μέχρι τέλους της σεζόν. Προσωπικά, θα ήθελα να βάλω και εγώ ένα… λιθαράκι για την επίτευξη των στόχων της ομάδας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep