Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρώτη» με Ιντζόγλου

Με νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (14/07) η πρώτη προπόνηση του Πιερικού για τη νέα σεζόν.

 

Εκτός από τον Γιώργο Χατζηζήση, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα της Κατερίνης, οι «ασπρόμαυροι» φρόντισαν να προχωρήσουν σε μία ακόμα κίνηση ενίσχυσης. Απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού από τον Ατρόμητο τον Λευτέρη Ιντζόγλου (φωτ.).

 

Τους ποδοσφαιριστές υποδέχτηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Τζότζος και ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Λιόλιος, ενώ ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε: «Ήρθατε όλοι σε μια ιστορική ομάδα. Ο Πιερικός έχει βγάλει από τα σπλάχνα του 17 ποδοσφαιριστές που έχουν γίνει διεθνείς. Για όλες τις ομάδες υπάρχει ακμή και παρακμή. Θεωρώ ότι ο Πιερικός είναι στην ακμή. Η διοίκηση θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Είναι στο χέρι σας να πάτε την ομάδα ψηλά».

 

Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος είπε από την πλευρά του: «Είναι τιμή για μένα και για εσάς που είμαστε στον Πιερικό. Θα πρέπει να σκέφτεστε ότι είστε οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές, έχετε την καλύτερη διοίκηση και παίζετε στην καλύτερη ομάδα. Δώστε τα πάντα να φτάσουμε ψηλά τον Πιερικό, μπορείτε!»

 

Την Παρασκευή (15/07) οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ενώ τη Δευτέρα (18/07) θα γίνει η επίσημη «πρώτη».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep