Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο»

Κάλεσμα στον κόσμο της Επισκοπής έκανε ο Κώστας Ανυφαντάκης για το ματς της πρεμιέρας με τον Φωστήρα.

Ο τεχνικός της ρεθυμνιώτικης ομάδας τόνισε ότι η Επισκοπή θέλει να κάνει καλό ξεκίνημα και να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση κόντρα στον «Φονέα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Ανυφαντάκη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε μια ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να έχει το δικό της στυλ, και να προσφέρει θέαμα στον κόσμο που θα έρχεται να μας βλέπει. Θέλουμε να κάνουμε καλό ξεκίνημα, με μια καλή εμφάνιση και να την συνδυάσουμε με νίκη στο πρώτο μας παιχνίδι στην Football League, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα, όπως είναι ο Φωστήρας. Εμείς, περιμένουμε με ανυπομονησία και αισιοδοξία την ιστορική αυτή πρεμιέρα, για την ομάδα μας και το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο και είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Την Δευτέρα θέλουμε τους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους να δώσουν βροντερό παρόν στο γήπεδο, δίνοντας ώθηση με την συμπαράσταση τους στους παίκτες μας, για να φτάσουμε στην πρώτη νίκη και να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το νέο πρωτάθλημα».

Στο μεταξύ, η Επισκοπή εξέδωσε ανακοίνωση για το εντός έδρας ματς της πρεμιέρας με τον Φωστήρα. Μέσω αυτής η ρεθυμνιώτικη ΠΑΕ γνωστοποιεί στους φιλάθλους ότι για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτρέψει την είσοδό τους με αυτοκίνητο στον περιβάλλοντα χώρο του ΔΑΚ Γάλλου «Π.Ι. Βαρδινογιάννης».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ενημερώνει του φιλάθλους– κατόχους των καρτών διαρκείας VIP, ότι η αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου, δεν θα επιτρέψει την είσοδο τους με αυτοκίνητο στον περιβάλλοντα χώρο του ΔΑΚ Γάλλου «Π.Ι. Βαρδινογιάννης» στον αγώνα Επισκοπή – Φωστήρας την Δευτέρα 30/9. Για λόγους ασφαλείας, όλα τα οχήματα θα σταθμεύσουν στο πάρκινγκ που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεων».

Last modified onΠέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep