Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο Αστέρας είναι καθαρός»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την εμπλοκή των «ερυθρόλευκων» στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.

Η δήλωση του Βασίλη Αδαμάκη:

«Δηλώνω ρητά-κατηγορηματικά και ανεπιφύλακτα ότι η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΜΙΞΗ,ΣΧΕΣΗ,ΓΝΩΣΗ ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΠΛΟΚΗ στα τεκταινόμενα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, για τα οποία έχει επιφυλαχθεί τόσο ο Αρμόδιος Εισαγγελέας όσο και η Πολιτεία .

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΨΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΘΑ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΦΕΝΩΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΑ(FIFA,UEFA ΚΛΠ.).

Σύσσωμος ο Φίλαθλος κόσμος της Ομάδας και της πόλης μας της Καισαριανής δεν θα δεχθούν καμία λανθασμένη η εσκεμμένη απόφαση κατά της Ομάδας.

Ως επίσης και συστηματική συκοφαντική δυσφήμιση τόσο σε βάρος του Ιστορικού Συλλόγου μας όσο και στο πρόσωπο μου και στο όνομα μου.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κ. ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ο κ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ «KORIOPOLIS»>.

Η ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Β.ΑΔΑΜΑΚΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep