Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προγραμματισμός Super League

Στον ΟΦΗ προγραμματίζουν την επόμενη ημέρα με δεδομένο ότι θα αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία.

 

Οι περισσότερες ΠΑΕ περιμένουν τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να σχεδιάσουν την επόμενη σεζόν, καθώς είναι άγνωστο ακόμα σε ποιες κατηγορίες θα φιλοξενηθούν. Για την ομάδα του Ηρακλείου, όμως δεν υπάρχει το δίλλημα Football League ή Super League.

 

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της κρητικής ομάδας: «Η•διοίκηση ΠΑΕ ΟΦΗ ξεκίνησε το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με δεδομένο ότι θα είναι στην Super League. Το παραπάνω αποφάσισαν ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. στη συνεδρίαση που πραγματοποίησαν σήμερα το βράδυ (13/07). Ο σχεδιασμός της ομάδας μας για τη super league θα γίνει σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της».

 

Ευχαριστήρια στους αποχωρήσαντες

 

Εκτός του προγραμματισμού οι Κρητικοί με ανακοινώσεις τους ευχαρίστησαν και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει και συνεχίζουν αλλού την καριέρα τους.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για Αγρίτη, Μπερτέν: «Η διοίκηση της ΠΑΕΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τους Φράντς Μπερτέν και Ανέστη Αγρίτη για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους» και η ανακοίνωση για τον Βλόνταρτσικ: «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί το Πιότρ Βλόνταρτσικ για την προσφορά του στην ομάδα μας. Η διοίκηση του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

 

Last modified onΠέμπτη, 14 Ιούλιος 2011 03:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep