Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Καζαντζής: «Με συμπαίκτες»

Ο πρόεδρος του Φωστήρα, Σταμάτης Καζαντζής προανήγγειλε άφιξη συμπαικτών.

Σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «ACTION24» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ομάδας του Ταύρου και ουσιαστικά μίλησε για έλευση συμπαικτών. «Δεν θα φύγω από τον Φωστήρα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για την άνοδο και επειδή αγαπάω αυτή την ομάδα και από μεράκι θα συνεχίσω. Αυτοί που θα έρθουν, αν έρθουν, θα βοηθήσουν οικονομικά ενόψει της νέας χρονιάς». Έτσι, όλα δείχνουν ότι οι συζητήσεις με τους Βέλγους επιχειρηματίες έχουν προχωρήσει, καθώς οι συγκεκριμένοι θα βοηθήσουν για να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο των 500 χιλιάδων ευρώ.

Σε ερώτηση για το μέλλον του επιθετικού, Ηλία Κάμπα τόνισε: «Προσέφερε πολλά στην ομάδα. Ο ίδιος έχει πει ότι ο κύκλος του έκλεισε, αλλά εγώ δεν θα το πω ακόμα», ενώ άφησε να εννοηθεί ότι δύσκολα θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Θύμιο Γεωργούλη: «Θα ανακοινώσουμε σύντομα τι θα γίνει με το συγκεκριμένο ζήτημα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα του Ταύρου θα αναλάβει παλαίμαχος Βούλγαρος, γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep