Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΑΘ10: «Να σημάνουμε συναγερμό»

Κάλεσμα σε παράγοντες, παλαίμαχους, δημοσιογράφους για ανοιχτή συνέλευση από την «Αυτόνομη Θύρα 10».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας καλούν παράγοντες, παλαίμαχους, δημοσιογράφους για ανοιχτή συνέλευση την προσεχή Τετάρτη (17/7) στις 20.00 στο Κατσάνειο, όπου θα συζητήσουν για το μέλλον του Ηρακλή. «Να αλλάξουμε την καταστροφική πορεία που έχει πάρει ο σύλλογος» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των μελών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μερικές μέρες μετά τη γενική συνέλευση της Π.Α.Ε. και φτάνοντας σε ένα χρονικό σημείο ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον της ομάδας στη χρονιά που έρχεται, αποφασίσαμε να πάρουμε κάποιες πρωτοβουλίες, οι οποίες μοναδικό στόχο έχουν την αλλαγή στο διοικητικό κομμάτι της Π.Α.Ε..

Ιδιαίτερα μετά τη γενική συνέλευση όπου πραγματικά δεν πήραμε καμία απάντηση στα θέματα που θέσαμε, όπου αντιληφθήκαμε το πόσο πολύ έχει μικρύνει διοικητικά ο Ηρακλής, όπου βεβαιωθήκαμε ότι αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα τότε θα ξαναζήσουμε ακριβώς αυτά που πιστεύαμε ότι ανήκουν στο παρελθόν, οφείλουμε να σημάνουμε συναγερμό σε όσους ακόμα επιμένουν να ονειρεύονται σε αυτό το σύλλογο.

Καλούμε λοιπόν όσους αρνούνται να συμβιβαστούν με την ολοένα και μεγαλύτερη σμίκρυνση του μεγέθους του Ηρακλή, καλούμε όλους τους επιφανείς Ηρακληδείς, καλούμε τους παλαιμάχους, καλούμε τους δημοσιογράφους, τους υπόλοιπους συνδέσμους και όσους φορείς του συλλόγου έχουν απομείνει σε ανοικτή συνέλευση-συζήτηση την Τετάρτη 17/7 στις 20:00 στο Κατσάνειο για να ερευνήσουμε από κοινού αν έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την καταστροφική πορεία που έχει πάρει ο σύλλογος».

Last modified onΤρίτη, 16 Ιούλιος 2013 11:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep