Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καταλυτική εβδομάδα στην ΑΕΛ

Εξελίξεις στην ομάδα του κάμπου θα σηματοδοτήσει η εβδομάδα που θα ακολουθήσει.

Από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη, προκύπτει ότι την προσεχή εβδομάδα θα λυθεί το μυστήριο σχετικά με την επόμενη -άγνωστη- μέρα της ομάδας. Έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ολοκληρώθηκε το πρωτάθημα, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το πώς θα κινηθούν οι «βυσσινί» τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η μία επιλογή είναι να υποβιβαστεί η ομάδα και να μείνει ο Πηλαδάκη βασικός χρηματοδότης. Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει να... ελεγχθεί η Ερασιτεχνική, η οποία εκφράζει την αντίθεσή της σε αυτό το ενδεχόμενο. Μπορεί όλο αυτό το διάστημα ο Μίμης Τσακμακίδης να επιχειρεί να βρει Λαρισαίους επιχειρηματίες για να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα και να κατέβει αυτή στη Football League, αλλά προς το παρόν δεν έχει αποδώσει η προσπάθεια.
Αναφορικά με τη λύση της εξαγοράς ΑΦΜ ο κόσμος είναι αντίθετος και δεν σηκώνει... μύγα στο σπαθί του. Ναι μεν οι άνθρωποι της ΑΕΛ εκτιμούν ότι αυτή θα ήταν μια καλή επιλογή, αλλά και οι μέρες περνούν και όσο περνούν, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να βρεθεί ομάδα. Όσο για πώληση της ΠΑΕ; Πουθενά φως στον ορίζοντα...

Last modified onΣάββατο, 06 Ιούλιος 2013 17:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep