Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Να δούμε ποιος θα πληρώσει...»

Την κατάσταση στον Αγροτικό Αστέρα περιγράφει στο footballleaguenews.gr ο Σήφης Μωυσίδης.

 

 

Την κατάσταση που επικρατεί στον Αγροτικό Αστέρα μετά την κλήση σε απολογία λόγω της φερόμενης συμμετοχής της ομάδας στα «στημένα» περιέγραψε στο footballleaguenews.gr ο βοηθός προπονητή του συλλόγου, Σήφης Μωυσίδης. «Τι θα λέμε ψέματα; Υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την απόφαση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, προκειμένου να δούμε κι εμείς το δρόμο που θα πάρουμε» είπε αρχικά ο Μυωσίδης.

 

Και ξεκαθάρισε: «Για όλους ακούγεται ότι είναι μπλεγμένοι στα στημένα. Να δούμε ποιος θα την πληρώσει στο τέλος. Μέχρι και πριν βγει η απόφαση δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε την ομάδα. Τόσο κόπο έχουμε κάνει όλο αυτόν τον καιρό. Δεν πήγαινα στις προπονήσεις αυτές τις δύο ημέρες λόγω προσωπικών προβλημάτων. Από αύριο κανονικά μαζί με τον Γιώργο (σ.σ. εννοεί τον προπονητή, Γιώργο Κούτση) θα είμαι στο γήπεδο».

 

Ο βοηθός προπονητή των «πράσινων» υποστήριξε ότι αν η απόφαση μείνει ως έχει, δηλαδή ο Αγροτικός Αστέρας πέσει στη Γ', τότε θα αποχωρήσει: «Θεωρώ ότι κατά πάσα πιθανότητα θα φύγω από τον Αγροτικό Αστέρα. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι, αλλά εγώ μάλλον αυτό το δρόμο θα επιλέξω». Όσο για τους παίκτες; «Εκτίμησή μου είναι ότι ένα 80% θα μείνει και οι υπόλοιποι θα φύγουν».

 

Last modified onΠέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011 17:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep