Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Έκλεισε Χογκ, παίρνει Σουάνη!

Η ΑΕΛ Καλλονής απέκτησε τον Μαλτέζο τερματοφύλακα, Άντριου Χογκ. Προχωρημένες επαφές με Σουάνη.

Θέμα χρόνου είναι για την ομάδα της Λέσβου να ξεκινήσει την ενίσχυσή της. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη ανακοίνωση θα αφορά τερματοφύλακα, καθώς επετεύχθη συμφωνία με τον διεθνή Μαλτέζο, Άντριου Χογκ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ο 28χρονος (2/3/1985) τερματοφύλακας έπειτα από μεγάλη καριέρα σε Πιέτα Χότσπερς (63 συμμετοχές), Βαλέττα (120 παιχνίδια), ο ύψους 1μ.83 Μαλτέζος αγωνίστηκε (21 ματς) στην Κύπρο με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Είναι διεθνής με την Εθνική Μάλτας 30 φορές.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της Καλλονής είναι ο Δημήτρης Σουάνης. Ο 28χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού (27/2) και γνωρίζεται με τον Γιάννη Ματζουράκη από την κοινή τους θητεία στην Ξάνθη. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό Βόλου, Πανθρακικό και, φυσικά, στη Skoda. Παράλληλα, κάποιες πληροφορίες θέλουν την ΑΕΛΚ να έχει εκφράσει ενδιαφέρον και για τον Κάρλος Κόστλι της Βέροιας.

Παρακολουθήστε τον Χογκ εν δράσει...

 

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούνιος 2013 01:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep