Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δικαίωση για ΟΦΗ

Το αίτημα της ΠΑΕ ΟΦΗ για επενεξέταση του φακέλου του έκανε δεκτό το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο.

Οι Κρητικοί είχαν ζητήσει εδώ και αρκετό διάστημα να επανεξεταστεί ο φάκελός του από μια επιτροπή που θα έχει διαφορετική σύσταση και πλέον μπορεί να ελπίζει ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα.

Κατόπιν της σημερινής απόφασης του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου, έγιναν γνωστές οι εξής αποφάσεις:
1. Για την προσφυγή της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά απόφασης Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης και απόφασης Πρωτοβάθμειας Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ:
Δικάζει ερήμην της καθ’ ης Ε.Π.Ο. την από 30/06/2011 με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 20572/01-07-2011 αίτηση της Π.Α.Ε. ΟΦΗ κατά της καθ’ ής Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) και της υπ’ αριθμ. 4/23-05-2011 Απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο.
Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.
Δέχεται κατά λοιπά την υπό κρίση Αίτηση.
Ακυρώνει την υπ’ αρίθμ. 4/23-5-2011 Απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. και
Διατάσσει τη διαβίβαση της δικογραφίας στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. προκειμένου να ορισθεί από την τελευταία η ενώπιόν της εκ νέου εκδίκαση της από 05/05/2001 Έφεσης της αιτούσας κατά της υπ’ αρίθμ. 25/2011 Απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης ομάδων της Ε.Π.Ο., εφόσον συντρέχει έννομο συμφέρον αυτής, σύμφωνα με τους εφαρμοστέους Κανονισμούς και Αποφάσεις της Ε.Π.Ο., αλλά και τους διεθνείς Κανονισμούς της UEFA.

2. Για την προσφυγή της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της Football League - Football League 2:
Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 30/06/2011 με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 20.574/01-07-2011 αίτηση της Π.Α.Ε. ΟΦΗ κατά της καθ’ ης Ένωσης Ποδοσφαιρικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Κατηγορίας «FOOTBALL LEAGUE – FOOTBALL LEAGUE 2».
Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.
Δέχεται κατά λοιπά την υπό κρίση Αίτηση.
Αναγνωρίζει την υποχρέωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Κατηγορίας «FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2», να τροποποιήσει την προκήρυξη του πρωταθλήματος Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της περιόδου 2010-2011, λαμβάνοντας υπόψη τα στο από 24/06/2011 έγγραφο του Δ.Σ. της ΕΠΟ, σε υλοποίηση σχετικής πρότασης της UEFA, διαλαμβανόμενα, χωρίς την εφαρμογή των κριτηρίων αδειοδότησης των ομάδων για όσες ομάδες συμμετάσχουν στους αγώνες κατάταξης (play-off), σύμφωνα με τα ειδικότερα προβλεπόμενα στο άρθρο 8 της ανωτέρω προκήρυξης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep