Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αρχίζει αντεπίθεση

«Καμίνι» το γήπεδο του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται δύο πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό Βόλου έπειτα από την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου. Ωστόσο, αν εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα που ακολουθεί με τρία διαδοχικά παιχνίδια εντός έδρας, τότε είναι σε θέση να πατήσει κορυφή. Με την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου στο Πανθεσσαλικό τα «καναρίνια» απέδειξαν ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί, αλλά την Τετάρτη (05/06) απέναντι στον Ηρακλή θα χρειαστούν και τη βοήθει των οπαδών τους για να φτάσουν στην πρώτη νίκη των μπαράζ ανόδου.

Η ζήτηση είναι μεγάλη και οι διοικούντες την ΠΑΕ αισιοδοξούν για sold out στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής. Το θετικό για τον Μάκη Χάβο είναι ότι μετρά επιστροφές. Οι Σίσιτς, Σφακιανάκης επιστρέφουν έπειτα από τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν, ενώ τη 2η από τις 3 αγωνιστικές ποινής θα εκτίσει ο Μανώλης Στεφανάκος. Απόντες, φυσικά και οι τραυματίες Μπόγιοβιτς, Γκόλιας.

Η αποστολή: Τακίδης, Αραμπατζής, Κούσας, Ιωάννου, Μελισσάς, Σίλβα Τζούνιορ, Μουμίν, Μπακάκης, Φαβάλι, Μπελόν, Καμαρά, Τσάπαλος, Μεταξούλης, Πασάς, Κουτσοσπύρος, Δάρλας, Ιορδανίδης, Σίσιτς, Σφακιανάκης.

Last modified onΤετάρτη, 05 Ιούνιος 2013 14:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep