Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λαβωμένος, αλλά με ηθικό

Ο Παναιτωλικός αναχώρησε για το Βόλο με προβλήματα, αλλά με... φόρα από το διπλό σε βάρος του Ηρακλή.

Ηχηρές είναι οι απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Μάκης Χάβος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Οι Αγρινιώτες θα παραταχθούν δίχως τα ατού τους, ωστόσο στην ομάδα εκτιμούν ότι και αυτοί που έχουν απομείνει είναι σε θέση να δραπετεύσουν με τρίποντο από το Πανθεσσαλικό.
Εκτός από τους γνωστούς απόντες Μίλαν Μπόγιοβιτς και Βασίλη Γκόλια, νοκ τέθηκε την Παρασκευή (31/5) και ο Στέλιος Σφακιανάκης, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Ηρακλή χτύπησε στο δάκτυλο του ποδιού του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός.

Ο Γιώργος Σμίλτος υπέστη διάστρεμμα, ο Σίσιτς ακόμα ταλαιπωρείται από το διάστρεμμα που έπαθε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό και ως εκ τούτου ο Χάβος θα καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς αυτούς. Στις απουσίες και αυτή του Γιώργου Μύγα που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική.
Η αποστολή: Η αποστολή: Τακίδης, Τσάπαλος, Τζιντζής, Κούσας, Αραμπατζής, Δάρλας, Ιωάννου, Μουμίν, Μελισσάς, Φαβάλι, Πασάς, Ιορδανίδης, Μήλιος, Σίλβα Τζούνιορ, Μπακάκης, Μπελόν, Καμαρά, Κουτσοσπύρος, Μεταξούλης.

Last modified onΣάββατο, 01 Ιούνιος 2013 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep