Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίποντο ελπίδας για ΑΕΛ

Η ΑΕΛ θέλει νίκη στην Καβάλα για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι των play off.

Οι «βυσσινί» απέχουν έξι πόντους από τα μπαράζ ανόδου και είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν την επτάδα μέχρι το φινάλε. Για να διατηρήσουν ελπίδες, λοιπόν, καλούνται την Κυριακή (12/05) να φύγουν από την Καβάλα με το τρίποντο και να περιμένουν ευνοϊκά για τους ίδιους αποτελέσματα. Το γεγονός ότι ο ΑΟΚ είναι αδιάφορος βαθμολογικά δεν τους αποπροσανατολίζει και στόχος τους είναι να παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το ματς απέναντι στην Καλλονή και να πανηγυρίσουν «διπλό» έπειτα από τρεις αποτυχημένες απόπειρες.

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το Σάββατο (11/05) με πρωινή προπόνηση και ο τεχνικός, Τίμος Καβακάς άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Παπαγεωργίου, τους χειρουργημένους Σκόνδρα, Μούτσα, τον τραυματία Φιρινίδη και το πρόβλημα της τελευταίες στιγμής, Δεινόπαπα, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα.

Η αποστολή: Σέρεμετ, Μάλτζαρης, Αλεξάντροβιτς, Πότσι, Πόνσε, Ζεκίνια, Γιώτας, Δημόπουλος, Καρακώστας, Καρανίκας, Κρητικός Σ., Κρητικός Τ., Λιαπάκης, Νεμπεγλέρας, Παγώνης, Ραπτάκης, Τσιάρας, Τσίγκας, Χασομέρης.

Σημειώνεται ότι η ΑΕΛ θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της, καθώς της έχει παραχωρηθεί η θύρα 10 του «Ανθή Καραγιάννη». Τα εισιτήρια τιμώνται προς 10 ευρώ.

Last modified onΣάββατο, 11 Μάιος 2013 12:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep