Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κρίσιμη στροφή για την ΑΕΛ

Η ΑΕΛ θα επιδιώξει το τρίποντο στο Καυτανζόγλειο για να κάνει άλμα προς την τριάδα.

Έστω και με επεισοδιακό τρόπο οι «βυσσινί» ξεπέρασαν το εμπόδιο του Πιερικού και έπιασαν την Καλλονή στην 7η θέση. Ωστόσο, αν θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες για την πρώτη τριάδα που οδηγεί απευθείας στη Super League θα πρέπει να βγουν νικητές από το εκτός έδρας ντέρμπι της Τετάρτης (24/04) με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Οι Θεσσαλοί γνωρίζουν ότι αν κατακτήσουν το τρίποντο θα ξεπεράσουν τον Ηρακλή στη βαθμολογία και θα πλησιάσουν την πρώτη τριάδα. Εξάλλου, πλην του «διπλού» στο Αγρίνιο δεν έχουν πανηγυρίσει άλλη εκτός έδρας νίκη φέτος απέναντι σε αντίπαλο που βρίσκεται ψηλά στον πίνακα.

Εκτός πλάνων του Τίμου Καβακά έμεινε ο τραυματίας Μούτσα και ο τιμωρημένος Τσιάρας. Αντίθετα, ο Ζεκίνια επιστρέφει από τιμωρία, ενώ ο Πότσι προπονήθηκε με επιφύλαξη. Στην 20άδα συμπεριλήφθηκε και ο Σκόνδρας που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και συντήρησης.

Η αποστολή: Σέρεμετ, Φιρινίδης, Σκόνδρας, Καρακώστας, Γιώτας, Ραπτάκης, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Πότσι, Λιαπάκης, Χασομέρης, Κρητικός Τ., Τσίγκας, Αλεξάντροβιτς, Κρητικός Σ., Δεινόπαπας, Πόνσε, Ζεκίνια.

Last modified onΤρίτη, 23 Απρίλιος 2013 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep