Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Με το ίδιο νόμισμα η ΑΕΛ

Με το σκορ που ηττήθηκε από τον Απόλλωνα... τιμώρησε τον Πιερικό η ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» επιβλήθηκαν του Πιερικού με 4-2 και εξακολουθούν να φλερτάρουν με την επτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Μπορεί να «πληγώθηκε» δύο φορές η άμυνα της ομάδας του κάμπου από τους Κατερινιώτες, ωστόσο επιθετικά όλα λειτούργησαν κατ' ευχήν και επιτεύχθηκε ο σκοπός που ήταν οι τρεις βαθμοί.
Πλέον το συγκρότημα του Τίμου Καβακά καλείται να βγάλει εις πέρας μία ακόμα δύσκολη αποστολή, αυτή στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή. Ο Ζεκίνια επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή του, όχι όμως και ο Τσιάρας που είναι ακόμα τιμωρημένος και ο Πότσι που είναι τραυματίας.
Υπάρχουν και δύο προβλήματα. Το ένα είναι αυτό του Σκόνδρα, ο οποίος δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή. Ο 25χρονος αμυντικός χρειάζεται οπωσδήποτε ξεκούραση, καθώς οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν εξαιτίας των κοιλιακών / προσαγωγών δεν έχουν ξεπεραστεί. Το προπονητικό επιτελείο προτιμά να αποφορτίσει τον ποδοσφαιριστή τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία, ώστε να μη χρειαστεί να κάνει επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός αγώνων για αρκετό καιρό.
Η άλλη απουσία ακούει στο όνομα Μούτσα Μπλέντι. Ο 25χρονος μέσος είναι τραυματίας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση βαριάς μορφής. Ο παίκτης υποβλήθηκε τη Δευτέρα (22/4) σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά το βράδυ της ίδιας μέρας. Πάντως ζήτημα να αγωνιστεί απέναντι στον Γηραιό δεν υπάρχει.

Last modified onΔευτέρα, 22 Απρίλιος 2013 21:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep