Logo
Print this page

Με τη δύναμη του AEL FC Arena

Η ΑΕΛ των πολλών προβλημάτων αναζητά πρώτη εντός έδρας νίκη έπειτα τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.

Ο πόντος στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη χαρακτηρίστηκε θετικό αποτέλεσμα στους Θεσσαλούς. Ωστόσο, άλλα ισοπαλία στο AEL FC Arena θα είναι καταστροφική. Η ΑΕΛ μετρά αισίως τρεις διαδοχικές στο γήπεδό της και στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (10/04) με τον Ηρακλή Ψαχνών θα κυνηγήσει το τρίποντο για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Η θεσσαλική ομάδα στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις με τους «πράσινους» δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν νίκη (2 ισοπαλίες, 1 ήττα), ενώ υπάρχουν και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα για τον Τίμο Καβακά. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Χασομέρης, Λιαπάκης, Φρανκού, όπως και ο Πότσι που είναι τραυματίας, αλλά και τιμωρημένος.

Σα να μην έφταναν αυτές οι απουσίες, ατομικό λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς ακολούθησε ο Σκόνδρας και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Για τον λόγο αυτό μπήκε στη 19άδα ο Ραπτάκης. Αντίθετα, επιστρέφει ο Ζεκίνια που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Η αποστολή: Σέρεμετ, Φιρινίδης, Σκόνδρας, Καρακώστας, Γιώτας, Ραπτάκης, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Παγώνης, Τσιάρας, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι, Πόνσε, Δεινόπαπας, Κρητικός Τ., Τσίγκας, Αλεξάντροβιτς, Κρητικός Σ., Ζεκίνια

Last modified onΤρίτη, 09 Απρίλιος 2013 20:16
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr