Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Ζεκίνια δεν πάει Κρήτη

Νοκ άουτ ενόψει Εργοτέλη τέθηκε ο Ζεκίνια στην ΑΕΛ.

Τα πλάνα του για το ντέρμπι με την ομάδα του Ηρακλείου χωρίς τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό καταστρώνει ο Τίμος Καβακάς στους «βυσσινί». Ο Ζεκίνια δεν μπόρεσε να προπονηθεί σε κανονικό ρυθμό την Παρασκευή (05/04) και έτσι τέθηκε νοκ άουτ για την κυριακάτικη (07/04) αναμέτρηση.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός ο Σέρχιο Πόνσε. Σημειώνεται ότι νοκ άουτ έχει τεθεί ο Απόστολος Σκόνδρας.

Τσίγκας: «Από εμάς εξαρτάται»

Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας και στην εκπομπή «Γκολ από τα αποδυτήρια» έδωσε ο επιθετικός της ΑΕΛ, Θανάσης Τσίγκας και σημείωσε ότι μόνο από τους Θεσσαλούς εξαρτάται το αποτέλεσμα στον αγώνα με τους Κρήτες.

Αρχικά δήλωσε: «Σίγουρα πρόκειται για δύσκολο ματς. Περιμένουμε να είναι δύσκολο καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Παρά τις όποιες δυσκολίες, όμως εμείς θα πρέπει να έχουμε μόνο έναν στόχο, να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, βαθμούς που χρειαζόμαστε για να ανέβουμε ψηλότερα στην βαθμολογία και να μπορέσουμε να κρατηθούμε εκεί. Νομίζω πως κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία, είχαμε πολλές μέρες στην διάθεσή μας να προετοιμαστούμε για το ματς αυτό. Το αποτέλεσμα πιστεύω πως εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εμάς, από την δική μας απόδοση».

Για την «κοιλιά» της ΑΕΛ: «Η εξήγηση είναι πως σε κάποια ματς δωρίσαμε βαθμούς στους αντιπάλους μας και τους χάσαμε εμείς, αλλά και σε συνδυασμό με το ρεπό που κάναμε, είναι οι βασικοί λόγοι που η ομάδα έχει μείνει κάπως πίσω, ενώ βλέπουμε πολλές ομάδες να είναι μαζεμένες στις θέσεις ανόδου. Μια, δύο νίκες και μπορούν να αλλάξουν την όλη εικόνα».

Για τους χαμένους βαθμούς εντός έδρας: «Δεν έχω εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό και γιατί στην έδρα μας έχουμε δυσκολία στο σκοράρισμα. Είναι κάτι πάντως που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και έτυχε να συμβεί, δυστυχώς και σε μας. Το θέμα είναι πως πετάξαμε κάποιους βαθμούς και πως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και επειδή υπάρχουν ακόμη αρκετά ματς για την ανάκαμψη, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς.

Είναι αλήθεια πως στην έδρα μας και ιδιαίτερα στον δεύτερο γύρο, δεν έχουμε δει κάποια ομάδα να μας αντιμετωπίζει ανοιχτά, οπότε αυτό, δηλαδή οι κλειστές άμυνες, μας δυσκολεύουν. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε και αυτό στα επόμενα ματς».

Για τον ρεαλιστικό στόχο της ΑΕΛ: «Βλέποντας και το κλίμα στην ομάδα ρεαλιστικός μας στόχος είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έτσι, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς θα μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε την εικόνα και τους άμεσους στόχους μας».

Για το τι απαιτείται, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου: «Το πρώτο που απαιτείται είναι να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα και μπορούμε με το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Σίγουρα οι επιστροφές κάποιων παικτών θα μας βοηθήσουν, τόσο για αυτό που λέμε, το κάτι παραπάνω, όσο και για να ξεκουραστούν κάποιο άλλοι.

Απομένουν έντεκα τελικοί και σε τέτοια περίοδο μετράει τόσο η καρδιά, όσο και η δουλειά που έγινε το καλοκαίρι. Τώρα χρειάζεται ένα μείγμα από όλα αυτά για να πετύχουμε».

Σχετικά με το αν έχει ξεχωρίσει ομάδες – φαβορί: «Φαβορί δεν μπορώ να δώσω, γιατί βλέπουμε πως μέσα σε δύο αγωνιστικές αλλάζουν πολλά τόσο για στην κορυφή, όσο και στις θέσεις των πλέι όφ. Εμείς το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάζουμε την ομάδα μας, να κερδίζουμε και μετά να βλέπουμε τι κάνουν οι αντίπαλοί μας».

Πηγή:sportlarissa.gr

Last modified onΠαρασκευή, 05 Απρίλιος 2013 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep