Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βόμβα» στον Θρασύβουλο

Ο Θρασύβουλος έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Στάθη Σταθόπουλο!

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στην ομάδα της Φυλής το πρωί της Τετάρτης (20/03), με τη διοίκηση του Θρασύβουλου να ανακοινώνει στον Στάθη Σταθόπουλο ότι η συνεργασία τους δεν θα συνεχιστεί! Οι λόγοι, φυσικά, δεν έγιναν γνωστοί και η κίνηση αυτή προκάλεσε έκπληξη, καθώς οι «πράσινοι» είναι ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής και, μάλιστα, σε συνθήκες που άλλες ομάδες, σίγουρα, θα είχαν βάλει λουκέτο...

Οι διοικούντες, λοιπόν, το πρωί της Τεταρτης (20/03) ενημέρωσαν τον 54χρονο προπονητή ότι η συνεργασία τους λύνεται και, μάλιστα, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Θρασύβουλος Φυλής ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Στάθη Σταθόπουλο, τον ευχαριστεί θερμά για τις πολύτιμες υπηρεσίες του και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Σε επικοινωνία που είχε το flnews.gr με τον Στάθη Σταθόπουλο, ο ίδιος επιφυλάχθηκε να πει το παραμικρό. Λίγο νωρίτερα είχε αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές και τους τόνισε ότι οφείλουν να συνεχίσουν να δουλεύουν για να πετύχουν τον στόχο της παραμονής όποιος προπονητής και αν έρθει. Από την πλευρά της διοίκησης, σημειώνεται ότι δεν έχει βρεθεί διάδοχος και ότι θα γίνει ό,τι καλύτερο, προκειμένου ο τεχνικός που θα προσληφθεί να δώσει την ώθηση που απαιτείται για να επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας.

Last modified onΤετάρτη, 20 Μάρτιος 2013 12:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep