Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φουλ για Δ’ ο Ηρακλής!

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των «κυανόλευκων». 

Δυσάρεστα ήταν τα μαντάτα της Δευτέρας (26/09) για τον «γηραιό» από το Διοικητικό Εφετείο, μέσω του οποίου προσπάθησε να μπλοκάρει τη συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στη Super League. Έτσι, οδεύει ολοταχώς για τη Δ’ Εθνική.

Η κύρια αγωγή θα εκδικαστεί στις 21 Νοεμβρίου και πλέον οι πιθανότητες ο «Γηραιός» να αγωνιστεί στη Super League, και η μόνη περίπτωση να λάβει η ομάδα συμμετοχή στη Football League 2, εκεί όπου υποβιβάστηκε με απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ, είναι να πάρει άδεια από την ΕΕΑ.

Εάν δεν εξασφαλίσει το πιστοποιητικό, θα υποβιβαστεί στη Δ' Εθνική. Ο Ηρακλής μέχρι τη Δευτέρα (26/9) δεν είχε καταθέσει φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έχοντας ζητήσει παράταση για να το πράξει τις επόμενες ημέρες.

Παντελή: «Συνεχίζω»

Λίγα λεπτά μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων, ο εν δυνάμει πρόεδρος του Ηρακλή, Ανδρέας Παντελή με δηλώσεις του στο Onsports ανέφερε:

«Με ποιο σκεπτικό τα απέρριψαν; Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη απόφαση αλλάζει θεαματικά τα δεδομένα, αφού ο Αστέρας Τρίπολης θα μπορεί πλέον απρόσκοπτα να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα. Θα μιλήσω με τους δικηγόρους για να καθορίσουμε τα επόμενα βήματά μας…» τόνισε ο εν δυνάμει μεγαλομέτοχος του Ηρακλή.

Και όλα αυτά, την στιγμή που σήμερα λήγει η διορία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την κατάθεση συμπληρωματικών εγγράφων που αφορούν τον φάκελό του «γηραιού». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πάντως σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο κ.Παντελή, έχει ζητήσει νέα παράταση από την ΕΕΑ από την στιγμή που μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο στην υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων.

«Εχουμε ζητήσει νέα παράταση για να καταθέσουμε φάκελο…» μας τόνισε ο Κύπριος επιχειρηματίας ενώ σε ερώτηση για το εάν η απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων επηρεάζει την απόφασή του να επενδύσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης απάντησε: «Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, παρά το γεγονός ότι αλλάζουν πλέον τα δεδομένα…».

Last modified onΠέμπτη, 09 Μάιος 2013 14:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep