Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν πάει άλλο φωνάζει ο Κατσαβάκης!

Ο Μάκης Κατσαβάκης Ο Μάκης Κατσαβάκης

Δεν αντέχει άλλο τις καταστάσεις που βιώνει στον Ηρακλή, ο έμπειρος τεχνικός.

Απηυδισμένος με την αδικία που συντελείται εις βάρος του Ηρακλή, είναι ο Μάκης Κατσαβάκης, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ο τεχνικός του Γηραιού βλέπει το ρόστερ να αδειάζει, αφού η υπομονή των παικτών εξαντλείται, βλέπει εδώ και δέκα μέρες οι προπονήσεις να έχουν σταματήσει και φωνάζει πως «αυτή η κατάσταση δεν αντέχεται άλλο»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Metrosport»:

«Οι καταστάσεις που περνάμε είναι εξαιρετικά δύσκολες. Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να περιμένουμε τις αποφάσεις που θα αφορούν τα ασφαλιστικά μέτρα που καταθέσαμε. Έχει περάσει αρκετός καιρός και ακόμα κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για την επόμενη μέρα του Ηρακλή.

Προσπαθήσαμε με κάποια άτομα να ξεκινήσουμε την προσπάθεια στην ομάδα του Ηρακλή. Τώρα όμως βλέπουμε καθημερινά να αδυνατίζει και αυτή η προσπάθεια και δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε. Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Οι προπονήσεις έχουν σταματήσει εδώ και δέκα περίπου μέρες και χάνουμε χρόνο και σε αυτό το κομμάτι.

Κανένας δεν θα ήθελε να βιώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι εγώ και οι παίκτες αλλά και ο ολόκληρος ο Ηρακλής. Δεν θέλω να πάρω τον τίτλο του «Ηρακλάρχη», αλλά θα πρέπει να καταλάβουν όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο την αδικία που συντελείται. Ο Ηρακλής δεν είναι μπλεγμένος σε καμία υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια. Αντίθετα προσπαθούν να τον κυνηγήσουν, θαρρείς και είναι αυτός που φταίει για όλη την όσα συμβαίνουν. Θα πρέπει επιτέλους να δώσουν μια σοβαρή λύση και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση όχι μόνο για τον Ηρακλή, αλλά και για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση».

Last modified onΠέμπτη, 09 Μάιος 2013 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep