Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Super League ή Γερμανία»

Ο μεσοεπιθετικός των «ασπρόμαυρων» Βασίλης Κωνσταντινίδης μίλησε στους Αυστραλούς για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

 

 

Ο 25χρονος ομογενής από τη Μελβούρνη παραχώρησε συνέντευξη στο αυστραλιανό περιοδικό «Four Four Two» και αποκάλυψε ότι την επόμενη χρονιά θα επιδιώξει να συνεχίσει την καριέρα του, είτε στη Super League, είτε στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

 

 

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Θα μείνω στον Πιερικό για μία ακόμα σεζόν και αυτό θα με βοηθήσει πολύ για το μέλλον. Άλλη μία καλή χρονιά θα με βοηθήσει να μεταγραφώ ή σε κάποια ομάδα της Super League ή ακόμα και στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Ηδη έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με ορισμένες γερμανικέ ομάδες. Εχω δουλέψει πολύ σκηρά για να είμαι στην Ευρώπη 5,5 χρόνια, αλλά θα σκεφτόμουν μία σοβαρή πρόταση από την Αυστραλία, γιατί δεν υπάρχει τίποτε σαν το σπίτι σου».

 

Οσο για την παρουσία του στον Πιερικό είπε: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να μπούμε στα πλέ οφ, αλλά έστω και έτσι το αποτέλεσμα ήταν καλό. Ηρθα στον Πιερικό ως μία επιλογή του προπονητή για τα δύο άκρα. Ηταν ένα μεγάλο βήμα. Οι πρώτες ευκαιρίες μου δόθηκαν ως αλλαγή και προσπαθούσα πάντα να δίνω έναν επιθετικό τόνο στην ομάδα. Συνέχισα να δουλεύω σκληρά για να κερδίσω μια θέση και τελικά κατάφερα να ξεκινήσω ως σέντερ φορ. Προσωπικά ήταν μία πολύ καλή σεζόν με 26 εμφανίσεις».

 

Σχετικά με τις αναμνήσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, τόνισε: «Θυμάμαι το πρώτο μου γκολ με τον Πιερικό. Μπήκα στο παιχνίδι στο 87’ και σκόραρα στο 91’ «κλειδώνοντας» τη νίκη», αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο (3-1). Ερωτώμενος για τον καλύτερο προπονητή με τον οποίο έχει συνεργαστεί συμπλήρωσε: «Παίρνω τη σοφία από κάθε προπονητή και πάντα ακούω τις απόψεις τους. Αυτοί που με επηρεάζουν περισσότερο είναι ο πατέρας μου που βρίσκεται στην εξέδρα και ο αδερφός μου, ο οποίος πάντα διορθώνει το παιχνίδι μου. Η οικογένειά και οι συγγενείς μου προσφέρουν μεγάλη στήριξη».

 

 

 

Last modified onΣάββατο, 09 Ιούλιος 2011 11:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep