Logo
Print this page

Παντελή: «Όλοι εναντίον ενός»

Ο εν δυνάμει πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις έπειτα από την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Ο Ανδρέας Παντελή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» και υποστήριξε ότι η Super League, η ΕΠΟ και ο Αστέρας Τρίπολης έχουν δημιουργήσει κοινό μέτωπο σε βάρος του «γηραιού».

Αρχικά ο Παντελή είπε: «Δεν ήταν μια απόφαση που μας επηρεάζει. Ουσιαστικά απορρίφτηκε από τον δικαστή η αίτηση της προσωρινής διαταγής που αφορούσε τη συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα. Η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα θα βγει το συντομότερο δυνατό όπως μας υποσχέθηκε ο δικαστής. Πιο συγκεκριμένα ο δικαστής μας είπε ότι δεν θα είναι τόσο σοβαρή εξέλιξη εάν παίξει ο Αστέρας Τρίπολης ένα ακόμα παιχνίδι. Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή όπου το Εφετείο θα αποφανθεί μετά και την κατάθεση των υπομνημάτων. Γενικά πάντως το  κλίμα φάνηκε να είναι θετικό. Κάναμε μια πολύ καλή παρουσία και περιμένουμε».

Για την πίεση που ασκήθηκε, ο εν δυνάμει πρόεδρος του Ηρακλή ανέφερε: «Υπήρχε ένα κοινό μέτωπο SuperLeague, ΕΠΟ και Αστέρας Τρίπολης. Μια ομάδα ανθρώπων που εργαζόταν για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Παρόλο που όλοι είναι εναντίον του Ηρακλή νομίζω ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και πιστεύω ότι στο τέλος ο Ηρακλής  θα δικαιωθεί».

Για την απειλή της ΕΠΟ: «Εμείς επίσημα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Η ΕΠΟ ήθελε χθες να μας υποβιβάσει άρον -άρον προκειμένου να έχει ένα ακόμα όπλο στα χέρια της κατά την ακροαματική διαδικασία. Πάντως στην ΠΑΕ Ηρακλής δεν κοινοποιήθηκε κάτι επίσημα". Ενώ για την απόφαση και τι θα γίνει μετά ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Ανδρέας Παντελής δήλωσε: "Πιστεύουμε στη δικαιοσύνη και στην περίπτωση που κερδίσουμε τα ασφαλιστικά μέτρα, τότε θα έχουμε στα χέρια μας ένα πρόσθετο όπλο για την τελική απόφαση».

Ο Παντελή εξέφρασε παράπονο και για τη στάση των ΕΠΟ, Super Lesgue: «Κατά την ακροαματική διαδικασία στο Διοικητικό Εφετείο έγιναν πολλές παρεμβάσεις. Αυτό που με ενοχλεί είναι ο τρόπος συμπεριφοράς και η αντιμετώπιση των ιθυνόντων. Υπάρχει άγαρμπη και κακή αντιμετώπιση του Ηρακλή από όλους. Όλη αυτή η διαδικασία ανεξάρτητα με το τι θα γίνει είναι ψυχοφθόρα. Εξασθενεί τον Ηρακλή και οργανωτικά, και αγωνιστικά. Ο χρόνος που κυλάει είναι εις βάρος της ομάδας. Ο κόσμος αγωνιά και απογοητεύεται».

Για το αν έχει ενημερωθεί η UEFA, δήλωσε: «Περιμένουμε να τελειώσει η δικαστική μάχη για να κινηθούμε προς εκείνη την κατεύθυνση επίσημα. Έχουμε ήδη ετοιμάσει μια επιστολή, για την οποία δεν θέλω να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, την οποία θα στείλουμε μόλις τελειώσουμε με τη δικαστική υπόθεση».

Σχετικά με το αν έχει αποσυρθεί η υπόθεση από το CAS συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε αποσυρθεί. Περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία με τα πολιτικά δικαστήρια. Ουσιαστικά από το CAS μπορούμε να διεκδικήσουμε οικονομικές αποζημιώσεις στην περίπτωση που ο Ηρακλής δικαιωθεί».

Last modified onΠέμπτη, 09 Μάιος 2013 14:08
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr