Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προσχεδιασμένος πόλεμος»

Η ΠΑΕ Ηρακλής μίλησε για διαπλοκές σε βάρος της.

Η διοίκηση του «γηραιού» κατηγόρησε την ΕΠΟ, τη Super League και τον Αστέρα Τρίπολης σε ανακοίνωση που εξέδωσε και η οποία ανέφερε:

«Ο απολύτως προσχεδιασμένος πόλεμος του νοσηρού ποδοσφαιρικού συστήματος της διαπλοκής και των διαπλεκομένων κατά του ΗΡΑΚΛΗ, διεξάγεται, πλέον, με ανοικτά χαρτιά και χωρίς προσωπίδες.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι η ΕΠΟ, δίνοντας τραγική συνέχεια στις απολυταρχικού, αλλά και τραγελαφικού χαρακτήρα αποφάσεις της, έσπευσε την παραμονή της εκδίκασης των ασφαλιστικών να υποβιβάσει εκ νέου την ομάδα μας, καθώς η συγκεκριμένη απόφαση χρησιμοποιήθηκε ως επιχείρημα από την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης στο Διοικητικό Εφετείο.

Ούτε είναι τυχαίο το γεγονός ότι, απροκάλυπτα, οι νομικοί του Αστέρα Τρίπολης, πριν τη σημερινή δικαστική διαδικασία, είχαν επιδοθεί στην καθοδήγηση του εκπροσώπου της ΕΠΟ. Ούτε, βεβαίως, είναι τυχαίο το γεγονός ότι, σε ένα ακόμη δικαστήριο, ΕΠΟ, Super League και Αστέρας Τρίπολης εμφανίστηκαν 'ένα σώμα, μια ψυχή', ομολογώντας κοινά συμφέροντα, εις βάρος των δικαιωμάτων και του δικαίου του ΗΡΑΚΛΗ.

Το μόνο, που επιτυγχάνουν, είναι να σπρώχνουν ακόμη περισσότερο το μαχαίρι της βρωμιάς και της διαπλοκής στο καθημαγμένο σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καταστρέφοντας κάθε υπόλειμμα ηθικής και δικαίου. Ντροπή...».

Last modified onΠέμπτη, 09 Μάιος 2013 14:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep