Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μην τρελαινόμαστε…»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν πανικοβλήθηκε από την ισοπαλία (0-0) του Ηρακλή στα Γιαννιτσά.

Ο τεχνικός του Ηρακλή ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις. Μεγάλη νευρικότητα από όλους τους ποδοσφαιριστές με πολλά λάθη και καθόλου ηρεμία. Θέλαμε το τρίποντο για να είμαστε κοντά στην κορυφή δεν τα καταφέραμε παρά το γεγονός ότι δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα.

Ευελπιστούμε ότι οι νέοι παίκτες θα μας βοηθήσουν έτσι ούτως ώστε να πάρουμε ώθηση. Εχει πολύ δρόμο δεν πρέπει να τρελαινόμαστε. Όλα θα είναι ανοικτά μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Είχαμε μεγάλη νευρικότητα. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Δεν έγιναν πολλές φάσεις. Εστιάζω και πάλι στην νευρικότητα.

Οι νέοι παίκτες έπαιξαν με δύο προπονήσεις. Τους Ουκάρ και τον Παληγεώργο τους γνώριζα. Ο Τάι όσο έπαιξε βοήθησε πολύ με το να ζητάει την μπάλα. Νομίζω πως όσο έπαιξε η ομάδα ήταν πιο κοντρολαρισμένη. Κάναμε δύο φάσεις και είμαι ευχαριστημένος. Ολες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Το άγνωστο που αντιμετωπίζεις και το απρόβλεπτο το βλέπεις μέσα στο γήπεδο».

Ο Βραζιλιάνος Τάι τόνισε από την πλευρά του: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ένα γκολ θα μας έδινε τη νίκη. Όμως δεν είχαμε κάποια καλή φάση και μείναμε στην ισοπαλία. Αυτή είναι η κατηγορία. Θέλει μεγάλη προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι. Αφήνουμε το παιχνίδι αυτό και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Είμαι μόλις μία ημέρα εδώ. Εχω καλή εντύπωση. Είχα άριστη υποδοχή. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω τον Ηρακλή να πετύχει τους στόχους του.

Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική από τον κόσμο μας. Εμεινα άφωνος από την παρουσία τους εδώ. Σήμερα δεν σκοράραμε δεν πήραμε τη νίκη όμως θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε χαρά. Αυτό θέλω να τους πω αν και είμαι εδώ μόλις μία ημέρα».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep