Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η δικαίωση της Καλλιθέας

 

Οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την απόρριψη της έφεσης του Ηρακλή Ψαχνών.

 

 

Με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων η Καλλιθέα έμεινε και τυπικά στην κατηγορία, με την αθηναϊκή ΠΑΕ να αναφέρει:

 

«Πριν από 6 μήνες ο Νίκος Σαλευρής και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν έναν αγώνα που έμοιαζε χαμένος κόντρα σε κατεστημένα συμφέροντα που συντηρούσαν τις παρανομίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Και όμως κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, η ομάδα της Καλλιθέας είναι υπερήφανη γιατί δικαιώθηκε για τον αγώνα της να αποκαλυφθεί και να τιμωρηθεί το σκάνδαλο με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες.

 

Σήμερα η ΕΠΟ με τις αποφάσεις της ουσιαστικά επανέφερε την τάξη στα πρωταθλήματα επιβάλλοντας όρους ισονομίας, χωρίς πλαστά χαρτιά και χωρίς να νοθεύεται ο υγιής ανταγωνισμός, που ήταν και ο μοναδικός σκοπός της προσπάθειας της Καλλιθέας.

 

Η ομάδα της Καλλιθέας δεν έχει τίποτε σε βάρος άλλων ιστορικών ομάδων, που έπεσαν θύματα πλαστογράφων, όμως ξέρει να αγωνίζεται για να επικρατήσει η ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά τη δικαίωση του αγώνα του κ. Σαλευρή, η Καλλιθέα βλέπει το μέλλον πιο αισιόδοξα και οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να είναι υπερήφανοι για το Σύλλογο, που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό και ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος απαιτείται συσπείρωση και ενίσχυση της ομάδας μας από όλους τους φορείς και την τοπική κοινωνία».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep