Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το «αντίο» του Μαϊστόροβιτς

Η ΑΕΛ Καλλονής ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ζήτησε να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Αυστρίας, η ΠΑΕ έκανε αποδεκτό το αίτημά του και πλέον έχει στρέψει το βλέμμα της στην απόκτηση Έλληνα αντικαταστάτη. Το βράδυ της Δευτέρας (28/01), πάντως, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς. Η συμφωνία αυτή επήλθε έπειτα από επιθυμία του ίδιου του Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς ο οποίος για προσωπικούς λόγους επέλεξε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ομάδα της Αυστρίας.

Ο τεχνικός διευθυντής, Λουκάς Καραδήμος τόνισε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Αν και η ομάδα μας είχε ανάγκη την παρουσία του Ίβιτσα ωστόσο δε θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του να συνεχίσει στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους. Άλλωστε τόσο η αντίληψη η δική μου, του προπονητή όσο και του προέδρου μας είναι οι παίκτες μας να αισθάνονται ήρεμοι τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή. Γι'αυτό σεβόμαστε την επιθυμία του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Ίβιτσα Μαϊστορόβιτς τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη, τον Τεχνικό Διευθυντή Λουκά Καραδήμο αλλά και τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ για την κατανόηση που έδειξαν στο προσωπικό μου πρόβλημα. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Καλλονής και στους συμπαίκτες μου και τους εύχομαι στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν την άνοδο. Πιστεύω πως η ΑΕΛΚ μπορεί να τα καταφέρει γιατί πάνω απ'όλα υπάρχει υγεία και σιγουριά μέσα σε αυτήν».

Last modified onΔευτέρα, 28 Ιανουάριος 2013 21:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep