Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπαίνει μπροστά ο Τραγκουμανίδης

Φως στο τούνελ για τον Βύζαντα Μεγάρων.

 

Το ναυάγιο με τον Νίκο Μπάρμπη έφερε στο χείλος του γκρεμού τον Βύζαντα, ωστόσο ο Δημήτρης Τραγκουμανίδης, είναι αποφασισμένος να μπει και πάλι μπροστά για να σώσει την ομάδα των Μεγάρων. Δίπλα του και ο Ηλίας Φυντάνης, παρά τις δύσκολες συνθήκες θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία.

 

Ο Τραγκουμανίδης δεν έχει άλλη λύση από το να απευθυνθεί στους τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες για οικονομική στήριξη, προκειμένου να ανταποκριθεί στις τρέχουσες υποχρεώσεις του συλλόγου. Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Μπάρμπη, πολύ σύντομα, μπορεί και απόψε να ξεκαθαριστεί εάν θα έχει συμμετοχή στο νέο διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να βάλει και αυτός μία χείρα βοηθείας.

 

Από εκεί και πέρα ο Τραγκουμανίδης και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν εν ισχύ το προσύμφωνο συνεργασίας, με τον Ενάνουελ Ολιζαντέμπε, αν και πλέον το κόλπο με τον Νιγηριανοπολωνό φαντάζει δύσκολο να υλοποιηθεί. Για τους Μιχάλη, Παυλή, Φίλιππο Παπαγερίδη και Αλεξάνταρ Μπράιτς, που θεωρούνται επίσης κλεισμένοι, τα δεδομένα παραμένουν ίδια. Αντίθετα ο Γιάννης Βοσκόπουλος χάθηκε, αφού υπέγραψε στον Αγροτικό Αστέρα.

 

Στο μεταξύ μετά από εισήγηση του Φυντάνη, ο Βύζας αναμένεται να κινηθεί για τον Δημήτρη Κοτταρά, προκειμένου να καλύψει το κενό στη θέση του τερματοφύλακα. Ο 36χρονος πολύπειρος γκολκίπερ αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού του Βύζαντα και αυτή την ώρα είναι το πρώτο φαβορί.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2011 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep