Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο χείλος του γκρεμού ο Βύζας

 

Σε ναυάγιο οδηγήθηκε η μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Νίκο Μπάρμπη!

 

 

Έναν καβγά που θα τον θυμούνται για καιρό άκουσαν οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα Μεγάρων που έκαναν προπόνηση την Πέμπτη (08/09) το απόγευμα. Αυτός ήταν μεταξύ του υποψήφιου επενδυτή Νίκου Μπάρμπη και της προηγούμενης διοίκησης με αφορμή την άρνηση του πρώτου να τακτοποιήσει πρώτα τις οφειλές προς τους παίκτες του περσινού ρόστερ και έπειτα να προχωρήσει σε ενίσχυση. Ρευστό, όμως δεν υπάρχει, ο χρόνος για ενίσχυση πίεζε, ο Μπάρμπης δεν έκανε πίσω και τελικά η συμφωνία οδηγήθηκε σε ναυάγιο!

 

Σίγουρος χαμένος; Ο Βύζας Μεγάρων, που βλέπει το μέλλον του να είναι εξαιρετικά δυσοίωνο στις επαγγελματικές κατηγορίες, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Όσο για τους παίκτες που αποτελούν το ρόστερ; Άγνωστος ο αριθμός τους, αφού οι περισσότεροι είχαν υπογράψει μόνο προσύμφωνα (τα οποία δεν ισχύουν), ενώ και ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης βλέπει το μέλλον του να είναι αβέβαιο…

 

Πολλοί θα αναρωτιούνται τι απέγινε η σούπερ μεταγραφή, ο Εμάνουελ Ολιζαντέμπε. Ο Νιγηριανός πολιτογραφημένος Πολωνός ήταν απων από την προπόνηση της Πέμπτης και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται για… άλλες πολιτείες!

 

Οι Βαγγέλης Γαλάνης, Νίκος Πλάτανος υποτίθεται ότι έχουν κλείσει, όμως από τη στιγμή που τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν κανείς δεν ξέρει τι μέλλε γενέσθαι. Στο γήπεδο μαζί τους ήταν μεταξύ άλλων οι Θοδωρής Μακρόπουλος από τον Αίαντα Σαλαμίνας, Μιχάλης Παυλής από τον Ελπιδοφόρο, Φίλιππος Παπαγερίδης από τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας και ο γκολκίπερ Αλεξάνταρ Μπράιτς… «Κλεισμένοι» θεωρούνταν από την ΠΑΕ και οι Γιάννης Βοσκόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, όμως αν δεν πληρωθεί η προκαταβολή, οι συγκεκριμένοι δεν υπογράφουν. Και χρήματα, δυστυχώς, δεν υπάρχουν.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep