Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξανά μαζί Σούλης – Καμινιώτης

 

Ο 22χρονος μέσος προπονήθηκε με τον Πιερικό και όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί από τον Πιερικό.

 

 

Μετά τη συνεργασία τους στον Διαγόρα και τη Βέροια ο Πέτρος Καμινιώτης και ο Σούλης Παπαδόπουλος όλα δείχνουν ότι θα συνεργαστούν ξανά στην ομάδα της Κατερίνης. Ο 22χρονος μέσος προπονήθηκε με τους «ασπρόμαυρους» την Πέμπτη (08/09) και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πιερικό.

 

Ο Καμινιώτης έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια, ενώ στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των Διαγόρα, Καλαμάτας και Ατρόμητου.

 

Εν τω μεταξύ, ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για το φιλικό με τον Οδυσσέα Κορδελιού.

Ο Παπαδόπουλος ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι που διεξήχθησε πολύ βαρύ γήπεδο, λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Για άλλη μια φορά χρησιμοποιήσαμε πολλά παιδιά με όχι τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής. Τα πήγανε πάρα πολύ καλά, μπορούμε όμως και καλύτερα. Σίγουρα, όταν δημιουργείς ευκαιρίες κάποια στιγμή θα μπουν τα γκολ. Είμαι ευχαριστημένος και ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Ξεκουράσαμε και 4-5 παίκτες ενώ άλλοι 4-5 έπαιξαν πάρα πολύ λίγο γιατί είχαν πολύ χρόνο σε προηγούμενα φιλικά. Ήταν μια πολύ δυνατή προπόνηση κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Κοιτάμε τη συνέχεια"

 

Αναφερόμενος στην τιμητική πλακέτα που έλαβε από τον Πρόεδρο του Οδυσσέα Κορδελιού, Μάλαμα Τεβεκέλη τόνισε: «Είναι πολύ τιμητικό για μένα, γιατί αν και είμαι από την Αθήνα και έχω πάρει αρκετές πλακέτες στην περίοδο που βρισκόμουν στην Προοδευτική, όταν σε βραβεύουν άνθρωποι από τη Βόρεια Ελλάδα όπως είναι ο κ. Τεβεκέλης νιώθεις μεγάλη ευχαρίστηση και υπερηφάνια. Αυτή η πλακέτα είναι κάτι ξεχωριστό και θα έχει ιδιαίτερη θέση στο σπίτι μου»/

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep