Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Ηρακλής δεν κάνει πίσω

 

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα περί υποβιβασμού στη Δ’ Εθνική.

 

 

Έκπληκτοι ήταν οι άνθρωποι του Ηρακλή όταν ενημερώθηκαν σχετικά με τη φημολογία που ήθελε την Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ να ψηφίζει τον υποβιβασμό των «κυανόλευκων» στη Δ’ Εθνική. Κάτι τέτοιο, φυσικά, δεν υφίσταται και στον γηραιό δηλώνουν αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω σε ό,τι αφορά στα ασφαλιστικά μέτρα, ενώ προετοιμάζονται για το συλλαλητήριο της ΔΕΘ το Σάββατο (10/09) το απόγευμα.

 

Ο εν δυνάμει πρόεδρος Ανδρέας Παντελή από τη μεριά του παραχώρησε συνέντευξη στο Δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκη και επιβεβαίωσε την είδηση ότι οι «κυανόλευκοι» την Πέμπτη κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα στα πολιτικά δικαστήρια. Παράλληλα υποστήριξε ότι ο «γηραιός» δεν φοβάται τις απειλές της ΕΠΟ.

 

Αρχικά ο Παντελή δήλωσε: «Σήμερα καταθέσαμε ασφαλιστικά μέτρα. Είμαι μια σειρά από διάφορα νομικά σημεία τα οποία έχουν καταθέσει οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ. Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Κύριος στόχος είναι να μην πάρει την θέση μας στην Super Leagu, ο Αστέρας Τρίπολης. Αντιλαμβάνεστε όλοι ότι έχουν γίνει τόσα πολλά το τελευταίο εικοσαήμερο και η Πολιτεία θα έπρεπε να προστατεύσει τουλάχιστον την αθλητική δικαιοσύνη».

 

Για την επιστολή στον πρωθυπουργό, είπε: «Αποφασίσαμε να κάνουμε την επιστολή και να παραθέσουμε όλο το ιστορικό της προσπάθειας εξόντωσης του Ηρακλή. Οι αποφάσεις της ΕΠΟ, φάσκουν και αντιφάσκουν. Όλες οι αποφάσεις που έχουν παρθεί είναι για να τιμωρηθεί ο Ηρακλής».

 

Για τις απειλές της ΕΠΟ, σχολίασε: «Αν θεωρούν, ό,τι με τον υποβιβασμό του Ηρακλή, στην Football League 2, θα εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο, ας το κάνουν και αυτό ας μας ξαναυποβιβάσουν». Είπε, ακόμα: «Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να καταστρέψει την ιστορία μιας ομάδας. Δεν γίνεται μια ασφαλιστική ενημερότητα, 20.000 ευρώ να καταστρέψει την ιστορία ενός συλλόγου. Η Τρίπολη είναι η ομάδα που ακούστηκε από τις πρώτες ομάδες στα στημένα παιχνίδια και έχει περάσει τόσος καιρός και ακόμα δεν τους έχει καλέσεις κανείς να απολογηθούν».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep