Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Να κατασχεθούν οι φάκελοι

Ο νομικός σύμβουλος του ΟΦΗ, Χρήστος Μιχαλόπουλος, μίλησε για απαράδεκτες ενέργειες από την πλευρά της ΕΠΟ και ζήτησε κατάσχεση των φακέλων των ομάδων από τον εισαγγελέα.

Για το… ιστορικό της υπόθεσης αδειοδότησης, ο υπεύθυνος για την άδεια του ΟΦΗ, δήλωσε: «Εκδόθηκε μια απόφαση, απορρίφθηκε η έφεση. Το σεβόμαστε. Οψιγενώς διαπιστώσαμε κώλυμα της σύνθεσης. Απευθυνθήκαμε στην ίδια επιτροπή και ζητήσαμε επανεξέταση ουσιαστικά από την ίδια επιτροπή. Πήραμε αριθμό πρωτοκόλλου και περιμέναμε να εισαχθεί στον πρόεδρο επιτροπής η αίτηση ανάκλησης, λόγω συνθέσεως της επιτροπής για τη συμμετοχή του κ. Σμαΐλη, αν μας έλεγαν τότε ότι είχαμε άδικο, τότε να μην μιλάγαμε. Ξαφνικά η εκτελεστική γραμματεία, απέρριψαν το αίτημα ανάκλησης του ΟΦΗ. Πως γίνεται να το απορρίπτουν οι υπάλληλοι της ΕΠΟ; Ζητήσαμε έκκληση ανάκλησης και αυτής της απόφασης και δεν πήραμε απάντηση. Βγήκε η απόφαση των Τρικάλων που παρέπεμπε στο πολιτικό εφετείο. Πέρσι είχαμε πάει στο CAS, μας πήγε το CAS στην ΕΠΟ και από εκεί στο εφετείο».

Για το γιατί διαφωνούσε στη συμμετοχή του Σμαΐλη στην επιτροπή ο ΟΦΗ, τόνισε: «Η συμπεριφορά του κ. Σμαΐλη ήταν προκλητική η συμπεριφορά του. θα σας παω για πρώτη φορά ότι ο άνθρωπος αυτός γελούσε ειρωνικά σε κάθε τοποθέτηση των ανθρώπων του ΟΦΗ. Ο κ. Σμαΐλης έχει επαγγελματική σχέση 18 ετών με την ΕΠΟ, ελέγχει τους ισολογισμούς. Υπάρχει κώλυμα εδώ και νομικό και ηθικό γιατί με νόμο του 1999 δεν μπορεί να είναι ελεγκτής πάνω από πέντε χρόνια. Επίσης, έχει σχέση με δυο-τρεις ΠΑΕ, αυτό απαγορεύεται ρητά από το κανονισμό αδειοδότησης. Η «κυρία» ΕΠΟ και ο κ. Πιλάβιος διαστρεβλώνει τα πάντα στο σκεπτικό της απόφασης που μας αφορά. Επιχειρούν διαστρέβλωση της νομικής πραγματικότητας και της πραγματικότητας γενικά».

Για το τι έπρεπε να γίνει κατά τη γνώμη του, σχολίασε: «Ο κ. Σμαΐλης έπρεπε να πει ότι δεν μπορεί να συμμετέχει σε μια τέτοια επιτροπή  δε το έκανε όμως και πήρε πολλές αποφάσεις που αφορούν σε ομάδες. Θα κρίνει ο υπάλληλος της ΕΠΟ τον ΟΦΗ και τον κάθε ΟΦΗ; Τα είπε μόνος του ότι είναι γελοία πράγματα, έλεγε ότι ήταν στην τάδε ομάδα αλλά και στην ΕΠΟ και τι έγινε; Απαράδεκτα πράγματα είναι αυτά».

Τέλος, ο κ. Μιχαλόπουλος επισήμανε: «Οι φάκελοί μας είναι στα συρτάρια της ΕΠΟ που έχει κλείσει για 15 μέρες. Που ξέρω εγώ αν έχει γίνει λαθροχειρία στο φάκελο του ΟΦΗ ή της κάθε ομάδας; Να προβεί τώρα ο εισαγγελέας σε κατάσχεση των φακέλων».

 

Last modified onΤρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2020 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep