Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θρασύβουλος… χωρίς ένσταση

Ο Θρασύβουλος πήρε την πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδος στα πέναλτι επί της Καλαμάτας. Ο Θρασύβουλος πήρε την πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδος στα πέναλτι επί της Καλαμάτας.

Πήρε την πρόκριση στην Καλαμάτα η ομάδα της Φυλής που είχε εξασφαλίσει από την σέντρα την πρόκριση λόγω της χρησιμοποίησης τιμωρημένου ποδοσφαιριστή από την ομάδα της Καλαμάτας.

Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση ο Θρασύβουλος για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με 4-3, ενώ η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης τελείωσε με 1-1. Η ομάδα της Φυλής, πάντως, δεν είχε μεγάλο άγχος για την πρόκριση, αφού στην Καλαμάτα χρησιμοποίησαν τον Τσιμικλή που είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πανηλειακό. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πως έκαναν ένα τόσο σημαντικό λάθος στην ομάδα της Μεσσηνίας και ίσως να «γνωρίζουν» κάτι περισσότερο, ή να μην έγραψε την κόκκινη στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης με την ομάδα του Πύργου. Ο Θρασύβουλος προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με γκολ του Βασιλείου με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τζιωρτζιόπουλου. Ο Τσιμικλής με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε για την Καλαμάτα στο 32ο λεπτό. Η ομάδα της Μεσσηνίας είχε κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στην παράταση για να κάνει το 2-1, αλλά η αναμέτρηση πήγε στην παράταση, όπου ο Θρασύβουλος πήρε την πρόκριση με 4-3. (Θ) Τζιωρτζιόπουλος, 3-4, προκρίθηκε ο Θρασύβουλος.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Τσαγκαράκης 1-0

Μπέκα απέκρουσε ο Ζαρόπουλος

Ανδρεόπουλος   άουτ

Σερέπας 1-1

Τσιμικλής, 2-1

Σύρος, 2-2

Σκαρλάτος απόκρουση

Μπακάλης 2-3

Ψυχογιόπουλος 3-3

Τζιωρτζιόπουλος 3-4

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ζαρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Τρίψας, Σκαρλάτος, Μπαούρης (61' Γεωργιόπουλος), Τριανταφυλλάκης,Τσιμικλής, Πασάς (52' Ανδρεόπουλος), Ηλιόπουλος, Πούτσι, Αθανασόπουλος (81' Τσαγκαράκης).

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ξενοδόχοφ, Βασιλείου, Τζιωρτζόπουλος, Σύρος, Μπακάλης, Σταυροθανασόπουλος (108' Μπέκα), Πλαβούκος, Αγκόλι (78' Καλαμιώτης), Σερέπας, Προβατίδης, Κειτά (51' Γεωργιάδης).

Last modified onΠέμπτη, 25 Οκτώβριος 2012 02:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep