Ψάχνει προπονητή τέλος Αυγούστου

Η Ζάκυνθος έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Αποστολίδη και αναζητά προπονητή λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η Ζάκυνθος ψάχνει προπονητή. Η ομάδα του Ιονίου η οποία αντιμετωπίζει μεγάλο γηπεδικό πρόβλημα, ολοκλήρωσε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας με τον Γιάννη Αποστολίδη, αλλά θα μπει στη Superbet League 2 με άλλον τεχνικό.

Ο 37χρονος την περσινή σεζόν καθοδήγησε τη Ζάκυνθο σε 16 παιχνίδια (11-3-2) και η διοίκηση ανανέωσε την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό του. Ολα αυτά, βέβαια, ως τα τέλη Αυγούστου, οπότε ο ίδιος αποχώρησε από το τιμόνι.

Οι «κυανοκίτρινοι» ψάχνουν τον διάδοχο που θα κάνει ντεμπούτο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Νέστο Χρυσούπολης.

Last modified onΣάββατο, 29 Αύγουστος 2026 09:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep