Βαρύ πρόστιμο για Ιωνικό

Απέφυγε την τιμωρία για απειλές και εκφοβισμό η οικογένεια Τσιριγώτη. «Καμπάνα» στην Καλαμάτα για τη μη λύση συνεργασίας με τον Περικλή Αμανατίδη!

Το FL News σε προηγούμενο ρεπορτάζ είχε παρουσιάσει την απολογία της ΠΑΕ Ιωνικός για το βαρύ κατηγορητήριο του αγώνα με την Athens Kallithea. Ο αθλητικός δικαστής δέχτηκε ότι δεν υπήρξε απειλή και εκφοβισμός στον διαιτητή από τους Γιάννη, Παναγιώτη και Θοδωρή Τσιριγώτη, όμως τους τιμώρησε με βαρύ πρόστιμο (25.000 ευρώ συνολικά) και τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στους δύο πρώτους.

Με πρόστιμο 4.000 ευρώ τιμωρήθηκε και η Καλαμάτα, γιατί στον αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας δεν είχε φροντίσει να λύσει τη σύμβαση με τον Περικλή Αμανατίδη. Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΙΟΛΙΚΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας με ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, 19.11.23).

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας με ΠΑΕ Καμπανιακός, 19.11.23).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση (προπονητής). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ τη χρηματική ποινή των 4000 ευρώ (αγώνας με ΠΑΕ Τηλυκράτης, 11.11.23).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι Ιωάννης Τσιριγώτης και Παναγιώτης Τσιριγώτης τέλεσαν τα πειθαρχικά αδικήματα της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή και της απώθησης διαιτητή κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι Ιωάννης Τσιριγώτης, Παναγιώτης Τσιριγώτης και Θεόδωρος Τσιριγώτης τέλεσαν το πειθαρχικό αδίκημα της εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ αφενός την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα των ομάδων της Super League 2 για δυο μήνες από την επομένη δημοσίευσης της παρούσας απόφασης, αφετέρου την ποινή του χρηματικού προστίμου ύψους 15.000 ευρώ και την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για δυο μήνες. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Ιωάννη Τσιριγώτη κατά συγχώνευση των ανωτέρων ποινών, τη συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα των SL2 για τρεις μήνες από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας απόφασης, και την χρηματική ποινή των 15.000 ευρώ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Παναγιώτη Τσιριγώτη αφενός την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα των ομάδων της Super League 2 για ένα μήνα από την επομένη δημοσίευσης της παρούσας απόφασης, αφετέρου την ποινή του χρηματικού προστίμου ύψους 5.000 ευρώ και την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για ένα μήνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Παναγιώτη Τσιριγώτη, κατά συγχώνευση των ανωτέρων ποινών, τη συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα των ομάδων SL2 για δυο μήνες από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας απόφασης και την χρηματική ποινή των 5.000 ευρώ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Θεόδωρο Τσιριγώτη την ποινή του χρηματικού προστίμου ύψους 5.000 ευρώ και την ποινή του αγωνιστικού αποκλεισμού τριών αγωνιστικών ημερών, αφαιρουμένης της μιας αγωνιστικής ημέρας, η οποία του έχει ήδη επιβληθεί. ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ άπαντες του εγκαλουμένους από την πειθαρχική κατηγορία του άρθρου 19 του ΠΚ της ΕΠΟ».

Last modified onΤετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2023 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep