«Απλήρωτος στον ΟΦΙ από το 2022»

Το ρεπορτάζ του FL News από τη συζήτηση των προσφυγών των Μούλερ, Χιμένεθ σε βάρος του ΟΦ Ιεράπετρας. Σέρβοι επενδυτές στο προσκήνιο...

Ερήμην της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας συζητήθηκαν τη Δευτέρα (17/07) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ οι προσφυγές των Ιβάν Μούλερ, Νάτσο Χιμένεθ. Αντίθετα, λόγω απουσίας μάρτυρα αναβλήθηκε η συζήτηση στις υποθέσεις των Χρήστου Μαραθωνίτη, Δημήτρη Στάμου για τις 28 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο νομικός εκπρόσωπος του Μούλερ, Μανώλης Αλαφραγκής ανέφερε ότι στον Αργεντινό οφείλονται 10.539 ευρώ και ζητήθηκε άμεσα διατακτικό για τη λύση του συμβολαίου του. «Τού οφείλονται 6 μισθοί από το 2022 και άλλοι 4 από το 2023» είπε. Πρόκειται για μισθούς από τον Απρίλιο του 2022 έως και τον Σεπτέμβριο, ενώ για το 2023 του οφείλονται μισθοί από Μάρτιο έως και Ιούνιο. Εκτός των άλλων διεκδικεί για κάθε μήνα και τη σίτισή του (160 ευρώ).

Τον Χιμένεθ εκπροσώπησε ο Αντώνης Βογιατζάκης του ΠΣΑΠΠ. Ο Αργεντινός είναι απλήρωτος από τον Ιανουάριο του 2023 και όπως αναφέρθηκε: «Η ΠΑΕ δεν φρόντισε ούτε τραπεζικό λογαριασμό να του ανοίξει. Τα δεδουλευμένα είναι 3.500 ευρώ και η αναλογία δώρων και επιδομάτων άλλα 1.500 ευρώ».

Εν μέσω αυτής της κατάστασης οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι υπάρχουν συζητήσεις με Σέρβους για να πάρουν στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούλιος 2023 14:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep