Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΠΑΕ η Αναγέννηση Επανομής

 

Απομένει η δημοσίευση στο Φύλλο της Κυβερνήσεως.

 

 

Η Αναγέννηση Επανομής ανακοίνωσε την Τετάρτη (31/08) ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μετατροπής της ομάδας σε ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, έχουν υποβληθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και απομένει η δημοσίευση στο ΦΕΚ.

 

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση ανέφερε ότι: «Ξεκίνησαν οι προεγγραφές των μετόχων για την κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου. Κάθε μετοχή τιμάται προς 10 ευρώ και ήδη η διοικούσα επιτροπή ως δικαιούχος άνοιξε λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, με αριθμό το «237/751118-36». Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ καλούν τον κάθε δημότη του Θερμαϊκού να στηρίξει αυτή την προσπάθεια έμπρακτα, αγοράζοντας μετοχές. Επίσης, ήδη κυκλοφορούν εισιτήρια διαρκείας σε μειωμένες τιμές, για σπουδαστές και νέους. Πληροφορίες στα τηλέφωνα των γραφείων της ΠΑΕ (2392044014)».

 

Όσον αφορά στην προετοιμασία, δεν θα διεξαχθεί τελικά το προγραμματισμένο για το Σάββατο (03/09) φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι πιθανό να οριστεί άλλη ημερομηνία διεξαγωγής του. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη θα αντιμετωπίσει τον Άρη, την Κυριακή (04/09) στις 17:00 στο γήπεδο της Καλαμαριάς, ενώ το πρώτο φετινό φιλικό στο «Νίκος Σαράφης» θα δοθεί την άλλη Πέμπτη (08/09), με τον Τύρναβο.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep