Logo
Print this page

«Δίκαιη απόφαση, μεγάλη δικαίωση»

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο Νίκος Μαχλάς

 

 

 

 

 

Η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ να μην ισχύσουν τα ίδια κριτήρια αδειοδότησης για τις ομάδες της Football League και παράλληλα το γεγονός ότι έκρινε άκυρη τη σύνθεση της επιτροπής που απέρριψε τον φάκελο της Κρητικής ομάδας έφερε χαμόγελα ικανοποίησης στις τάξεις του συλλόγου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς έκανε λόγο για μεγάλη νίκη και δικαίωση των κόπων τους, υποστήριξε ότι πιθανότατα θα αποσύρουν την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια και δήλωσε πως η ομάδα είναι έτοιμη να αγωνιστεί στα πλέι-οφ.

 

«Είναι μια δίκαιη απόφαση και ταυτόχρονα μια μεγάλη δικαίωση για όλους όσους βοήθησαν σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα που κάναμε», είπε αρχικά ο Μαχλάς και πρόσθεσε: «Όλοι όσοι είναι μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ και όχι μόνο προσπάθησαν και βοήθησαν. Αυτή η απόφαση μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Η εξέλιξη αυτή και η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου συγκλίνουν στο ότι είναι πολύ πιθανό να αποσύρουμε την προσφυγή μας στα πολιτικά δικαστήρια».

 

Όσον αφορά το ενδεχόμενο διεξαγωγής των αγώνων κατάταξης, ο πρόεδρος των Κρητικών ήταν ξεκάθαρος: «Εμείς είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι, καθώς και προπονήσεις μέχρι τώρα κάναμε, ενώ και οι παίκτες μας είναι επίσης έτοιμοι. Θα πρέπει, όμως, να ενημερωθούμε έγκαιρα, ώστε να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες που χρειάζονται. Ο χρόνος, όμως, πιέζει και πιστεύω ότι δύσκολα θα γίνουν. Αλλά, αν το αποφασίσουν εμείς θα είμαστε έτοιμοι».

Last modified onΚυριακή, 10 Ιούλιος 2011 01:00
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr