Καρέ ενεργοποίησης κατά Ρόδου

Διπλή αναβολή στην ΠΕΕΟΔ για τη Ρόδο, αλλά και συζήτηση τεσσάρων αιτημάτων ενεργοποίησης ποινών στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Σφίγγει ο κλοιός των προσφυγών στη Ρόδο. Την Τρίτη (05/04) στο Διαιτητικό Δικαστήριο συζητήθηκαν τα αιτήματα ενεργοποίησης ποινών των Αντώνη Γιόνδη, Γιάννη Πεχλιβανόπουλου, Βασίλη Μπαξεβάνου και Βαγγέλη Μακρή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος των Γιόνδη, Πεχλιβανόπουλου, Μπαξεβάνου, Μανώλης Αλαφραγκής ζήτησε την άμεση έκδοση απόφασης, γιατί: «Η Ρόδος είναι τελευταία στον πίνακα μετά την αφαίρεση 8 βαθμών. Αν εκδώσετε αποφάσεις ως την Παρασκευή προλαβαίνουμε 2 αγωνιστικές. Αν εκδώσετε από Δευτέρα, προλαβαίνουμε μία».

Από την άλλη πλευρά η νομικός της ΠΑΕ, Δόξα Τσαγκαράκη τόνισε ότι η Ρόδος φρόντισε να εξοφλήσει προσφυγές στο ακέραιο και ζήτησε την καθυστέρηση έκδοσης απόφασης. Σημείωσε, μάλιστα, ότι υπάρχει και η εγγυητική. Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του Μακρή, κατατέθηκε αίτηση δοσοποίησης. Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Γιώργος Καλούδης δεν συναίνεσε και σημείωσε ότι εναπόκειται στην κρίση του δικαστηρίου.

Τη Δευτέρα (04/04) στην ΠΕΕΟΔ η Ρόδος εξασφάλισε αναβολή στη συζήτηση των προσφυγών των Ίλια Μαρκόφσκι, Απόστολου Σταματελόπουλου, λόγω προβλήματος υγείας της δικηγόρου της ΠΑΕ. Η αναβολή χορηγήθηκε για τις 9 Μαΐου.

Last modified onΠαρασκευή, 08 Απρίλιος 2022 14:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep