Έκπτωση 40% στα διαρκείας

Η Ξάνθη αποφάσισε να κάνει άνοιγμα στον κόσμο για να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Την Πέμπτη 30/09 στις 19:30 ο ΑΟΞ επισκέφθηκε στο κατάστημα Professor Coffee + copy project το νέο Official Season Tickets Spot της ομάδας! Εκτός από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Πηγάδια οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν και σε σημείο εντός πόλης τις κάρτες διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήταν ένα ευχάριστο απόγευμα για τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και την Διοίκηση του ΑΟ Ξάνθη που είχε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στους φιλάθλους που βρέθηκαν την Πέμπτη στην οδό Καπνεργατών 11Α και Λευκίππου 1.

Με σύνθημα «Μαζί ξανά στο γήπεδο» και έκπτωση 40% στις Κάρτες Διαρκείας, ο ΑΟΞ σας καλωσορίζει και πάλι στο Xanthi FC Arena!

Αποκλειστικά από σήμερα και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα της Ξάνθης προσφέρει έκπτωση 40% στις Κάρτες Διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2021 – 2022. Με την απόκτηση των καρτών, όλοι οι φίλαθλοι του ΑΟΞ απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια και παροχές, εξασφαλίζοντας τη θέση τους στο πλευρό της ομάδας.

Πιο αναλυτικά, οι προσφορές διαμορφώνονται ως εξής:

-40% στις Κάρτες Διαρκείας (εξαιρείται η Κάρτα Διαρκείας VIP)
Oι ήδη κάτοχοι Καρτών Διαρκείας για τη σεζόν 2021 – 2022 δικαιούνται άλλη μια εντελώς δωρεάν ίσης αξίας (εξαιρούνται οι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας VIP)
*Δεν ισχύουν άλλες συνδυαστικές εκπτώσεις.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγειονομικά πρωτόκολλα θα βρεθούμε ξανά μαζί στο γήπεδό μας».

Για το φιλικό του Σαββάτου (02/10) με τον ΠΑΟΚ Β ανακοινώθηκε:

«Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 στο Xanthi FC Arena, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ Β’ στο νέο, το 6ο κατά σειρά παιχνίδι προετοιμασίας του. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και απαραίτητη η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί έλεγχος ταυτοτήτων, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή πιστοποιητικών όσων έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.

Από 6 έως 12 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού self test που θα πιστοποιούνται μέσω της εφαρμογής gov.gr και θα είναι δηλωμένα εντός 24ων ωρών. Από 13-18 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού radip test (48 ωρών) ή μοριακό (72 ωρών).

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης η Θύρα που θα είναι ανοιχτή θα είναι η Β1 (απέναντι από τα επίσημα) ενώ για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ Β’ η Θύρα Δ (φιλοξενούμενων).

ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ
Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και απαιτούνται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου αλλά και ταυτότητα για την ταυτοπροσωπία.

Οι δημοσιογράφοι / φωτογράφοι που θέλουν να καλύψουν το παιχνίδι προετοιμασίας, οφείλουν να ενημερώσουν την ΠΑΕ με σχετικό e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή και ώρα 15:00.

Η είσοδός τους θα γίνει από την σκάλα που οδηγεί κατευθείαν στις δημοσιογραφικές θέσεις».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Οκτώβριος 2021 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep