Αποχαιρέτησε ΟΦΙ ο Μπέζας

Παρελθόν από τον ΟΦ Ιεράπετρας ο γενικός διευθυντής Γιώργος Μπέζας.

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία του ΟΦ Ιεράπετρας με τον Γιώργο Μπέζα. Ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, ο οποίος προσέφερε με την εμπειρία του και τις γνώσεις του, έκανε γνωστό ότι δεν συνεχίζει στους Κρητικούς. Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο, Θανάση Χηνόπουλο και ανέφερε:

«Η συνεργασία μου με την ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας ολοκληρώθηκε. Στους 9 μήνες που εργάστηκα ως γενικός διευθυντής θεωρώ ότι έβαλα ένα λιθαράκι έτσι ώστε να οργανωθεί σωστά η ομάδα στην παρθενική συμμετοχή της στη Super League 2. Θα ήθελα με αφορμή την αποχώρηση μου από την ομάδα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη με τα οποία συνεργάστηκα. Ειδική αναφορά θέλω να κάνω σε δύο κομμάτια. Το ένα αφορά τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Θανάση Χηνόπουλο ο οποίος είναι κύριος με Κ κεφάλαιο. Αξίζει την έμπρακτη στήριξη όλων καθώς κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει όρθια την ομάδα.

Το άλλο κομμάτι αφορά την πόλη της Ιεράπετρας η οποία στηρίζει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα και επιβάλλεται να συνεχίσει να το κάνει. Είναι αξία αναφοράς η προσπάθεια που κάνει όλη η πόλη για αυτόν το σύλλογο. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και σύντομα ο ΟΦΙ να βρεθεί ξανά στην Super League 2 γιατί το αξίζει. Δυστυχώς δεν έζησα λόγω των συνθηκών με τον κορονοϊό τον παλμό και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας σε ένα γεμάτο Βουζουνεράκειο».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Μάιος 2021 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep