«Γρηγορότερες αποφάσεις»

Αισιόδοξος ότι θα γίνει αναδιάρθρωση ο προπονητής του ΟΦΙ, Τίμος Καβακάς.

Ο Τίμος Καβακάς εκτιμά ότι θα γίνει αναδιάρθρωση και μετά τη νίκη (3-0) του ΟΦ Ιεράπετρας σε βάρος του Καραϊσκάκη Άρτας δήλωσε:

«Τελείωσε μία δύσκολη χρονιά για εμάς. Ήταν μία πεντακάθαρη νίκη. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ήρθαμε με πολλές ελλείψεις. Τις ξεπεράσαμε, τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και κερδίσαμε δίκαια ένα παιχνίδι το οποίο δεν «καιγόμασταν». Το άγχος το έχει πάντα η ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς. Αυτός ήταν αρνητικός παράγοντας, ώστε να παίξει αυτό που μπορεί ο Καραϊσκάκης.

Προέχει να ηρεμήσουμε. Γνωρίζουμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και με τη διοίκηση. Πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι μία τελείως διαφορετική χρονιά για εμάς. Έχουμε πάρει το βάπτισμα σ' αυτή την κατηγορία που είναι δύσκολη, χρειάζεται εμπειρία, πολύ καλή οργάνωση. Δεν μπορούμε ν' αφήνουμε τίποτα για την επόμενη μέρα. Η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη διαδικασίες για τη νέα χρονιά. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν για να κάνουμε τον προγραμματισμό».

Αν υπάρχει πίστη ότι θα γίνει αναδιάρθρωση και η ομάδα θα μείνει στη Super League 2:

«Δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα. Αυτό θα το αποφασίσουν άλλοι. Αυτό που δείχνουν τα πράγματα και εκεί που οδηγούνται είναι ότι θα γίνει αναδιάρθρωση. Αν εξαιρέσουμε 10 ομάδες στη Super League 2 οι υπόλοιπες βρίσκονται στον «αέρα» και πρέπει να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό τους.

Η Football League τελειώνει τον Ιούνιο. Όλα αυτά θα φέρουν μια καθυστέρηση στις ομάδες που θέλουν να προγραμματίσουν. Δεν είναι τόσο εύκολο να φτιάξεις μια ομάδα ή να προγραμματίσεις προετοιμασία όταν δεν ξέρεις πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Φέτος να πάρουν γρηγορότερες αποφάσεις οι υπεύθυνοι για να βοηθήσουν και τις υπόλοιπες ομάδες».

Για τον Αρτινό Μάριο Καψάλη:

«Κάθε προπονητής χαίρεται να δουλεύει μαζί του. Είναι επαγγελματίας, μορφωμένο παιδί. Και τα μορφωμένα παιδιά τα χρειάζεται ο χώρος μας. Είναι για την ομάδα και κάτω από την ομάδα. Μας βοήθησε πολύ και είναι χαρά προπονητή να έχει παίκτες καλούς δέκτες».

Last modified onΤετάρτη, 19 Μάιος 2021 10:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep