«Πήγαμε προστατευμένοι από παντού»

Ο Κώστας Τσαλίκης υποστήριξε ότι στο ματς Ιωνικός - Ξάνθη δεν τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 μίλησε ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης, Κώστας Τσαλίκης. Υποστήριξε ότι το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν τηρήθηκε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και επεσήμανε ότι οι Ακρίτες πήγαν στη Νεάπολη «προστατευμένοι από παντού». Αναλυτικα:

Για τα δεδομένα που δημιουργεί η νίκη στη Νίκαια:

«Νομίζω όλοι θέλουμε να είμαστε εκεί που ανήκουμε, αυτό επιδιώκουμε, να επιστρέψουμε στη Super League 1. Κάνουμε μια προσπάθεια, έχουμε δύο τελικούς. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι πλέον η κατάσταση είναι στα χέρια μας, πριν δεν ήταν. Θέλει προσοχή και χαμηλούς τόνους. Γι’ αυτό βγήκα να μιλήσω εγώ, αν και οι πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές. Το ποδόσφαιρο είναι οι ποδοσφαιριστές. Πήραμε την απόφαση να μη μιλήσει κανένας ποδοσφαιριστής ως το φινάλε».

Για το ντέρμπι με τον Ιωνικό και όσα ακούγονταν:

«Δεν μπορεί να μην είναι περίεργη η ατμόσφαιρα όταν την πρώτη φορά που πήγαμε εκεί, περάσαμε όσα περάσαμε. Η Ξάνθη οργανώθηκε, πήγαμε την ομάδα προστατευμένη από παντού και δεν έγινε το παραμικρό. Δεν τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Είδαμε πολύ περισσότερο κόσμο απ’ όσο δεν δικαιούμαστε και δεν βάζουμε εμείς στην Ξάνθη. Κρατάμε το αποτέλεσμα όμως. Δεν μπορεί να ισχύει το πρωτόκολλο όταν είναι 50 άτομα σε 4 τετραγωνικά και 150 άτομα αραιωμένοι. Δεν υπάρχει τίποτα».

Για τη συνέχεια:

«Έχουμε δύο παιχνίδια, κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας. Με δύο νίκες τα πράγματα είναι απλά. Ανεβαίνουμε στην κατηγορία που έπρεπε να ανήκουμε και πέρυσι. Θα το θεωρήσουμε μια μικρή παύση αυτή τη σεζόν».

Last modified onΔευτέρα, 10 Μάιος 2021 22:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep