«Χάσαμε ένα σύμβολο» (video)

Ο ΟΦ Ιεράπετρας θρηνεί την απώλεια της πιο πιστής του φιλάθλου.

Την απώλειας της κυρίας Δέσποινας, της πιο πιστής φιλάθλου του θρηνεί ο ΟΦ Ιεράπετρας. Η ΠΑΕ στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της ανέφερε:

«Ο ΟΦΙ είναι πάνω από όλα οικογένεια. Και στο άκουσμα του θανάτου της κυρίας Δέσποινας δεν υπήρξαν δεύτερες σκέψεις. Επέστρεψα μετά και την ανακοίνωση του Δ.Σ. και του προέδρου. Η οικογένεια του ΟΦΙ έχασε σήμερα ένα σύμβολό της. Δεν είναι μόνο πιο φτωχή η οικογένεια του ΟΦΙ σήμερα. Είναι διαφορετική. Της λείπει κάτι σημαντικό και θα της λείπει για πάντα.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από την κ. Δέσποινα. Την μάνα του Δημήτρη και του Γιώργου Μπαριτάκη και την γιαγιά του Μάνου και του Δημόκριτου Μπαριτάκη; Τι να πρωτοθυμηθεί; Την φιγούρα της στο παλιό γήπεδο στην Αλυκή στα 70ς και 80ς; Την χαρά της στο πρωτάθλημα του 2006; Την μόνιμη παρουσία της σε κάθε Κρούστα και σε κάθε Ελούντα στα πέτρινα χρόνια; Τα ταξίδια της με το πλοίο στην Αθήνα στα 80 της χρόνια πέρυσι και πρόπερσι; Στην Παλιόχωρα πρόπερσι να προσπαθούν όλοι στην κερκίδα να προφυλαχθούν από την καταρρακτώδη βροχή και αυτή αγέρωχη να παρακολουθεί κριτικάροντας και βρεχόμενη; Στην Σαλαμίνα το 2018 να υποκλίνονται οι αντίπαλοι φίλαθλοι στην κ. Δέσποινα;

Πόσες φορές κ. Δέσποινα σε φωτογράφισα στις κερκίδες!!! Πάρα πολλές. Έχω φωτογραφίες σου από όλα τα γήπεδα. Πάντα κρυφά να μην με δεις, γιατί δεν ήθελες. Μου έλεγες να μην σε ανεβάζω... Και επέμενες. Και δεν σε ανέβαζα. Κάποτε ίσως τις ανεβάσω. Κυρία Δέσποινα ήσουν για όλους εμάς που παρακολουθούμε τον ΟΦΙ σχεδόν από την γέννησή του, μια μόνιμη πηγή δύναμης και αισιοδοξίας. Όταν σε βλέπαμε στα ογδόντα σου στα γήπεδα των Αθηνών, νοιώθαμε τι σημαίνει ότι Ο ΟΦΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ.

Καλό σου ταξίδι κ. Δέσποινα. Θα μας λείψεις. Μας είναι αδιανόητο ότι δεν θα σε ξαναδούμε στο Βουζουνεράκειο. Είμαστε πολύ θλιμένοι όλοι γιατί χάσαμε ένα καλό άνθρωπο, ένα καλό φίλαθλο, τον καλύτερο φίλο του ΟΦΙ, τον καλύτερο φίλο μας στην κερκίδα, μιά σταθερή μας αξία.

Υ.Γ. 1. Το video είναι από το 2012, στο Βουζουνεράκειο. Ο αγώνας νομίζω ήταν ΟΦΙ - ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ.
Υ.Γ. 2. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 17.00 στην ΠΑΝΑΓΙΑ στον Καλέ».

Media

Last modified onΠέμπτη, 06 Μάιος 2021 14:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep