«Αδιάφορα τα Χανιά, αλλά καλά έκαναν»

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Σπανού για την ήττα (1-0) του Ιωνικού από τα Χανιά.

Ο Ιωνικός υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα στα play off, αυτή τη φιρά από τα Χανιά. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας, Δημήτρης Σπανός, ρωτήθηκε για το πού κρίθηκε το ματς και απάντησε:

«Η αποτελεσματικότητα, το καθαρό μυαλό στις φάσεις που χάσαμε και στη φάση του γκολ. Εκεί θα έπρεπε να τελειώσουμε τη φάση γρήγορα, να μη βρισκόμασταν πίσω στο σκορ και ας πήγαινε 0-0. Με ένα γκολ παίρνεις το παιχνίδι. Δεν μπορώ να έχω παράπονο, γίνεται προσπάθεια, με πάθος, με θέληση και αποφασιστικότητα. Βλέποντας και κάνοντας, ένα – ένα παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει άγχος:

«Όταν αυτή η ομάδα έχει γυρίσει 7 παιχνίδια μετά το 85’ παύει να υπάρχει άγχος. Δεν υπάρχει κανένα άγχος, για μένα τουλάχιστον, οι άλλοι μπορεί να λένε τα πάντα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, απλώς λίγο το καθαρό μυαλό, λίγο η πίεση του αποτελέσματος για να τελειώνουμε να βγούμε… Τα δύο τελευταία παιχνίδια που τα χάσαμε, με μία νίκη θα είχαμε σχεδόν βγει.

Δεν μπορώ να πω κάτι. Ηταν ένα ντέρμπι που κρίθηκε στο γκολ. Εμείς κάναμε το λάθος και το δεχτήκαμε, ο αντίπαλος δεν το έκανε. Δεν ξέρω για τη φάση του πέναλτι αν η μπάλα χτύπησε στο χέρι. Δεν έχω μιλήσει ποτέ σε διαιτητή και δε θα μιλήσω και τώρα, όμως σε ένα τέτοιο παιχνίδι που παίζονται πάρα πολλά, από μία ομάδα αδιάφορη όπως είναι τα Χανιά, αλλά καλά έκαναν, τουλάχιστον οι διαιτητές θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί…».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep