«Ο ΟΦΙ δεν είναι για τελευταίος»

Θάρρος και ψυχολογία δίνει στον ΟΦ Ιεράπετρας η νίκη σε βάρος της Δόξας Δράμας.

Ο προπονητής του ΟΦΙ, Τίμος Καβακάς δήλωσε μετά το 0-3 σε βάρος της Δόξας Δράμας:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Δεν δώσαμε περιθώρια στον αντίπαλο. Παίξαμε πολύ αποτελεσματικά. Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι, αφού παίζαμε για τρίτη φορά. Τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που απομένουν, μ' αυτή τη νίκη μας δίνουν θάρρος και ψυχολογία για τη συνέχεια. Έχουμε ελπίδες και όσο έχουμε ελπίδες, 18 Μαϊου να έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα δούμε αν έχουμε σωθεί ή όχι».

Για το πολύ καλό ξεκίνημα στο ματς:

«Στη Super League 2 είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις τα σκορ, ειδικά όταν προηγείσαι 0-2 στο μισάωρο. Ο αντίπαλος έχει το άγχος, έπαιζε στην έδρα του. Πλησιάσαμε στους πέντε πόντους, υπάρχουν τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια για όλες τις ομάδες.

Αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα μέλη της αποστολής. Όλη την εβδομάδα ήταν όλοι πολύ συγκεντρωμένοι. Έχουμε γίνει δέκτες ότι η ομάδα μας δεν είναι για την τελευταία θέση. Για το ποδόσφαιρο που παίζει και για την εικόνα που έχει.

Σε κάθε παιχνίδι πληρώνουμε απροσεξίες μας, με αποτέλεσμα να μας στοιχίζουν. Ήμασταν και τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο και σε μία, δύο ευκαιρίες της Δράμας, στο δεύτερο δεν απειληθήκαμε καθόλου και κερδίσαμε δίκαια».

Για τη Δόξα:

«Έχει ποιότητα, ταχύτητα. Είναι πολύ πιο επικίνδυνη εκτός έδρας. Έχει ικανούς παίκτες. Έχασε ένα παιχνίδι. Δεν έχει κριθεί κάτι. Το προβάδισμα και το πλεονέκτημα η Δόξα Δράμας το έχει. Θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον φινάλε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΤρίτη, 27 Απρίλιος 2021 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep