«Η πιο ταλαιπωρημένη ομάδα»

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης χαρακτήρισε τη Δόξα Δράμας ως την πιο ταλαιπωρημένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας Θανάσης Κολιτσιδάκης μίλησε στην εκπομπή του Μανώλη Θέμελη “Derby” στον ραδιοφωνικό “αέρα” του Athletic Radio 104,2.

Για τo φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2:
«Είναι ένα ανταγωνιστικό, δύσκολο και κουραστικό πρωτάθλημα με καλές ομάδες. Υπάρχει ενδιαφέρον σε κορυφή και ουρά. Είναι συναρπαστικό. Κάθε ομάδα αποτελείται από καλούς παίκτες και ταλέντα και παλεύει για κάτι. Δεν υπάρχει αδιάφορη ομάδα. Και καλά ματς γίνονται και ωραίο ποδόσφαιρο παίζεται.»

Για την πορεία της Δόξας Δράμας:
«Εμείς από τις 27 Γενάρη είμαστε η πιο ταλαιπωρημένη ομάδα του πρωταθλήματος, αφού μπήκε με καθυστέρηση και παίξαμε απανωτά ματς. Ευτυχώς αυτή την βδομάδα ξεκουραστήκαμε μετά από καιρό. Θεωρώ ότι μέχρι τώρα τα καταφέραμε καλά. Προσπαθούμε για το καλύτερο.»

Για το προηγούμενο ματς με ΟΦΙ (2-1) και το επόμενο με την Παναχαϊκή:
«Πήραμε μία νίκη έξι βαθμών. Μία σημαντική νίκη για την συνέχεια. Κάθε ματς έχει την δυσκολία του. Ο ΟΦΙ είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα. Έχει πολύ καλή ομάδα. Αγχωθήκαμε μέχρι το τέλος, αισθανόμαστε και λίγο τυχεροί, αλλά κάναμε μία καλή προσπάθεια. Τέλος καλό, όλα καλά. Πήραμε μία δύσκολη και αγχωτική νίκη. Μας βγήκε η κούραση στο τέλος του αγώνα πάντως. Όσον αφορά στον αγώνα με την Παναχαϊκή, είναι ένα ματς, όπου πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν έχουμε άγχος. Θα παίξουμε ελεύθερα με στόχο να κερδίσουμε φυσικά. Έχουμε δυνατότητες και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Αν κερδίσουμε ίσως κάνουμε όνειρα εξάδας και να αλλάξει ο στόχος μας. Στόχος μας πάντως δεν είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα.»

Για τη βαριά ήττα από τον Εργοτέλη (6-0):
«Ήταν η πιο βαριά ήττα που έχω υποστεί. Χάσαμε εύκολα, αλλά μετά από αυτό το ματς λειτουργήσαμε σωστά και τώρα είμαστε σε καλό… φεγγάρι. Δεν μας έπιασε πανικός και αν ένα κακό αποτέλεσμα το διαχειριστείς σωστά, τότε σου κάνει καλό και όχι κακό. Ποτέ δεν είχα εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσω από την ομάδα. Κάθε ομάδα έχει καλές και κακές στιγμές. Η κούραση είναι φανερή σε όλους μας και το βλέπουμε με την πορεία των Εργοτέλη – Διαγόρα. Το θέμα είναι να έχεις πίστη στην ομάδα και τους παίκτες σου, υπομονή και επιμονή και όλα θα πάνε καλά.»

Last modified onΠαρασκευή, 02 Απρίλιος 2021 09:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep